Svaštara

Horoskop / Vaga, Blizanci i Vodolija će u februaru imati sreće do neba i 7 planeta na svojoj strani

U februaru 2021. će se čak sedam planeta okupiti u znaku Vodolije, kreirajući astrološki setlijum. Te planete su: Sunce, Mjesec, Merkur, Venera, Jupiter i Saturn, kao i asteroid Palas.

Astrologija - Magicus.info

U februaru nas očekuje prava astrološka drama, a velike promjene najviše će osjetiti tri znaka Zodijaka! Zbog retrogradnog Merkura (30. januar – 20. februar) mjesec februar biće izuzetno zanmljiv. Energija i cjelokupna atmosfera biće znatno pozitivnija nego što je to slučaj u januaru.

Merkur će ove godine biti retrogradan 3 puta, i to svaki put u vazdušnom znaku – 30. januar – 20. februar u Vodoliji, 29. maj – 22. jun u Blizancima i 27. septembar – 18. oktobar u Vagi.

Blizanci
Poseban smisao
Prelazak Sunca u buntovnu Vodoliju kroz devetu kuću donijeće olakšanje, osjećat ćete kao da ste na vrhu sveta. Bez obzira da li planirate putovanje u inostranstvo ili stručno usavršavanje, sve vrijeme bićete fokusirani na lične ciljeve. Vaša vladajuća planeta Merkur biće retrogradna u vašoj kući karijere.

Iskoristite ovo vrijeme da pregledate, razmislite i ponovo procjenite svoje profesionalne ciljeve. Takođe je dobro vrijeme da postavite potrebne granice u poslovnom okruženju.

Vaga
Odličan period pun uspeha
Jeste li spremni za veliki uspjeh, Vage? U februaru ćete biti u centru pažnje na nekoliko načina, i to će vam prijati. Imaćete jaku želju, ali i mogućnosti za humanitarni rad. Zdravlje će cvjetati.

Pun mjesec u Lavu poljuljaće vašu kuću prijateljstva, ali to neće biti ništa loše, naprotiv, ovo će donijeti jasnoću u ovo područje vašeg života, a vaše nade želje i snovi će se iskristalisati i neće biti prepreka da stignete do njih. Uživat ćete i na polju ljubavi.

Vodolija
Blagoslov do blagoslova
Ovo je godina Vodolije i može vam biti nabolja u životu!

Ipak slavite svoj rođendan, Vodolije! Tokom cijelom mjeseca februara imaćete razloga za smijeh. Vaš vladar Uran sada ide direktnim hodom i to je samo po sebi prednost za vaš znak.

Merkur će početkom mjeseca ući u vaše polje finansija, pa će se i novčana situacija popraviti.

Pun mjesec u Lavu uzdrmaće polje ljubavi, ali će vam sa tim “potresom” mnoge stvari postati jasnije i znat ćete u kojem pravcu treba da krenete kada je u pitanju aktuelni partner, piše “Luftika“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh