Svaštara

Ženama su prosjedi muškarci veoma privlačni – 3 muške mane kojima žene ne mogu odoliti

Muški šarm je veoma teško opisati riječima, a često toj skrivenoj privlačnosti doprinose i neke sitnice koje muškarce čine posebnim.

Muškarac - Ilustracija/Amazonke.com

Postoje tri stvari koje muškarca mogu učiniti neodoljivim i veoma privlačnim, ali iako mnoge žene padaju na te njihove male mane, muškarcima one mogu biti odbojne i mnogi muškarci ih se u stvari stide i pokušavaju da ih sakriju.

1. Mali trbuščćić; U jednoj anketi je čak dvije trećine žena koje si ispitivane potvrdilo kako im je mali trbuščić kod muškarca privlačniji od stomaka na kojem se ocrtavaju mišići. Izjavile su da im je draže vidjeti na muškarcu prirodni trbuščić koji opisuje muškarca koji nije opsjednut svojim izgledom.

2. Žapuštena brada; Mala brada stara svega dan ili dva je pravi mamac za pripadnice nježnijeg pola. Ovde se ne radi o bradi već o pomalo buntovničkom i opuštenom izgledu muškarca koji uz odgovarajuću odjeću i šarm jednostavno plijeni privlačnošću.

3. Prosijeda kosa; Ova anketa je takođe pokazala kako su ženama, muškarci koji imaju prosjedu kosu, veoma privlačni. Iako mnogi muškarci danas boje kosu kako bi prikrili znakove starenja, žene će radije odabrati onoga koji izgleda prirodno sa svojom prosijedom kosom nego onoga čiji umjetni izgled ne može da se ne primjeti.,piše Infpult

Isto važi i za muškarce koji su rano izgubili kosu i koji šišanjem iste na milimetar ili na nulu mogu izgledati neodoljivo pripadnicama ljepšeg pola. Ženama su uvijek privlačniji muškarci koji su prirodni i koji ne pokušavaju da sakriju svoje prve znakove starenja.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh