Svaštara

Kratak mjesečni horoskop za februar 2021. godine: Ovna očekuje platonska ljubav, a Raka sretan period

Mjesečni horoskop za februar 2021. godine!

Horoskop - Telegraf.rs

Kratka astro prognoza za februar 2021. godine!

OVAN

Divne vijesti na polju ljubavi! Platonski odnosi i romantika, samo su deo sjajne slike koja vas očekuje ovih dana. U ovom mjeseci imat ćete dobre finansije i lijep pomak u karijeri.

BIK

Stižu dobre vijesti. Oni koji su rođeni u prvoj dekadi Bika mogu se radovati napredovanju u karijeri i mogućem ljubavnom susretu. Bikove iz treće dekade očekuj epotreba da prekrše neka pravila. Pazite da ne upadnete u nevolju.

BLIZANCI

Februar vam donosi bistriji um i poboljšanje harizme. Ovo je savršen mjesec za pronalaženje ravnoteže između posla i društvenog života koja može trajati tokom cijele godine.

RAK

Ovaj mjesec biće izuzetno sretan za vas. Primijetit ćete poboljšanje u romantičnim i se*sualnim vezama. Međutim, Uran može iznijeti vašu osjetljivu stranu.

LAV

Vrijeme je za introspekciju; zbog toga vaš društveni život možda nije aktivan. Ovog mjeseca će Jupiter i Saturn biti u Vodoliji, što će vas podstaći da potražite savjete od porodice.

DJEVICA

Više se fokusirate na posao i zdravlje. Iskoristite ovaj sretni mjesec kako biste planirali budućnost i usavršili veštine koje će vam pomoći da ostavrite uspjeh.

VAGA

Savršen mjesec za fokusiranje na romantične veze. Jupiter i Saturn poboljšavaju vaše komunikacione vještina. Mars u Strijelcu vas podstiče na kreativnost i strast.

ŠKORPIJA

Zadržavate fokus na vašem porodičnom životu. Nekoliko planeta će se ovog mjeseca probijati kroz Vodoliju, što zajedno sa sobom može doneti previranja. Pokušajte pažljivo da se krećete kroz ove izazove.

STRIJELAC

Početak mjeseca donosi prepreke i izazove – željet ćete da pobjegnete iz svoje kože. Ipak, na kraju mjeseca imat ćete dobru energiju i moguć je napredak u karijeri.

JARAC

Stavlja se fokus na vaše finansije i ljubavni život. Ako ste u braku ili živite sa partnerom, ove dvije stvari mogu biti povezane. Ovo je takođe dobar mjesec za druženje sa djecom ili mlađom rodbinom.

VODOLIJA

Osjećat ćete se harizmatičnije, što vam može pomoći u ljubavi i na polju karijere. Venera u Vodoliji pomaže da ostvarite romantične želje.

RIBE

Podstiče vas da ovaj mjesec iskoristite za introspekciju. Šta želite od godine? Ovo je takođe i dalje odlično vrijeme za rad na projektima, prenosi “Lovesensa“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh