Svaštara

Bijela odjeća poprimila je žutu boju? Ovi sastojci mogu vam pomoći u rješavanju tog problema

Bijelu odjeću i donje rublje trebalo bi malo više paziti od ostalog jer je osjetljivije. Osim što se može obojiti u boju druge odjeće tijekom pranja, ponekad zna poprimiti žutu boju, nakon dugo nošenja.

Mašina za veš - Espreso.rs

Kako biste ga osvježili i vratili mu prvobitnu boju, poslužite se nekom od sljedećih metoda. Limunov sok Baš kao i druge stvari, limunov sok može izbijeliti i odjeću. Uzmite jednu šalicu soka i dodajte u perilicu rublja zajedno s deterdžentom. Operite odjeću na programu i temperaturi na kojima perete i inače. Izbjeljivač Kako biste uklonili žuti odsjaj na bijeloj odjeći, uzmite izbjeljivač s klorom, ali prije korištenja dobro pročitajte upute jer takav izbjeljivač može biti opasan ako dođe u dodir s octom ili nekim kemikalijama, prenosi,24sata.hr Soda bikarbona Soda bikarbona odličan je partner u čišćenju doma, pa vam tako može poslužiti i kod osvježavanja odjeće. Na početku pranja dodajte 2 žlice soda bikarbone s tekućim deterdžentom za rublje koji inače koristite. Ako koristite deterdžent u prahu, dodajte sodu bikarbonu tijekom ciklusa ispiranja. Destilirani bijeli ocat Dodajte destilirani bijeli ocat pretinac za omekšivač, a blaga octena kiselina djelovat će kao izbjeljivač.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh