Svaštara

Dnevni horoskop za 10. januar 2021:

Današnji dan velikom broju znakova donosi blagu zabrinutost na određenom polju, ali i neke lijepe vijesti.

OVAN

Brinete zbog poslovne situacije. U toku je zastoj i plaši vas mogućnost da bi mogao da potraje. Brige na poslu utiču na vaš odnos sa partnerom tako da mu niste u potpunosti posvećeni. Demoralisani ste. Imate manjak energije.

BIK

Što se tiče posla sve teče glatko: znate šta hoćete, vredni ste i ostvarujete ciljeve. Finansije su problematične. Emotivna veza se lagano bliži kraju. Došlo je do distance i vi to normalno prihvatate. Zdravlje je stabilno.

BLIZANCI

Ukoliko ste privatnik prolazite kroz naglašeno nepovoljan period koji se sastoji od manjka novca i finansija. Odnos sa bračnim partnerom je stabilan. Imate sličan način razmišljanja što vam je bitno. Mogući su problemi sa grlom.

RAK

Brine vas situacija na poslu. Obaveza je svakim danom sve manje. Očekuje vas novo poznanstvo. Druga strana ostavlja odličan utisak. Deluje ozbiljno i postojano. Pripazite na ishranu. Jetra je osetljiva.LAV

Na poslu vas očekuju teškoće. Pokušavate da ih prevaziđete, ali za sada ne uspevate. Niste u potpunosti zadovoljni ponašanjem bračnog partnera. Smeta vam njegova hladnoća, iako sam brak smatrate stabilnim. Kosti su osetljive.

DEVICA

Maksimalno ste fokusirani na prevazilaženje problema na poslu. Stiže novac o kome razmišljate. Zbog problema na poslu ne posvećujete dovoljno pažnje bračnom partneru, što mu smeta. Cirkulacija je loša.

VAGA

Poslovna i finansijska situacija su stabilne tako da ste zadovoljni. Kada je emotivna veza u pitanju komunikacija je loša. Štošta vam smeta, ali partneru ništa ne govorite tako da on nije svestan da ste nezadovoljni. Stomak je osetljiv.

ŠKORPIJA

Prilično ste uspešni prilikom regulisanja pravnih pitanja. U slučaju odlaska na sud ostavljate odličan utisak. Fokusirani ste na bračnog partnera. Trudite se da budete što više zajedno. Neophodan vam je odmor.STRELAC

Što se tiče posla sve se odvija po planu. Energični ste, brzi, sve odrađujete na vreme. Emotivna veza odlično napreduje. Imate punu podršku partnera koji razume vašu želju da se poslovno dokažete. Zdravlje je stabilno.

JARAC

Jako ste zabrinuti zbog posla. On stagnira, a vi ne uspevate da ga pokrenete. U potpunosti ste zadovoljni emotivnom vezom. Prija vam pažnja i stabilnost partnera. Razmišljate o braku. Neophodno je da ojačate imunitet.

VODOLIJA

Imate ogromna očekivanja kada su finansije u pitanju. Očekuje vas razočaranje jer dobitak neće biti jednak očekivanom. Dolazi do udaljavanja od partnera. Smatrate da vas ništa ne veže i prekidate vezu. Ograničite unos pića i hrane,piše Stil

RIBE

Posao se odlično razvija, naročito ako ima veze sa inostranstvom. Problem su finansije koje su prilično ograničene. Ne razgovarate sa bračnim partnerom. Čekate da druga strana pokaže inicijativu po pitanju pomirenja. Pripazite na unos hrane.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh