Svaštara

Najsrećniji dan za svaki znak Zodijaka u 2021. godini – Bikovima najsrećniji 17.01, Raku 23.06.

Astrolozi ističu da se u godini koja je ispred nas možemo očekivati mnogo srećnih dana. Važno je da se se fokusitamo na spoj Jupitera i Venere jer su to najsrećnije planete.

Venera je planeta ljubavi i obilja, a u 2021. godini će nam donijeti mnogo lijepih trenutaka, ljubavi i senzualnih užitaka. Jupiter nam sa druge strane otvara vrata sreće i novih mogućnosti. Ovan: Najsrećniji dan za Ovnove će biti 26. mart. Kada se Venera poravna sa Suncem očekuje nas magija romantike i uzbuđenja.

Ovo će biti dan u kojem bi se Ovnu mogle ostvariti želje o kojoj već dugo sanja, naročito kada je ljubav u pitanju. Možete očekivati prijatne romantične trenutke i velike ljubavne prilike. Bik: najsrećniji dan za Bikove će biti 17. januar. Kvadrat između Jupitera i Urana će donijeti preokret u vašem profesionalnom životu.

Vaša motivacija i ambicija će biti pojačana, ali će biti potrebno da budete strpljivi kako biste vidjeli rezultate svog truda. Blizanci: Najsrećniji dan će im biti 31. maj. Sjeverni Mjesečev čvor predstavlja našu sudbinu i pravac u kojem se kreće budućnost, a 31. maja će formirati konjukciju sa Suncem u vašem znaku.

Donijeće vam sreću i samopuzdanje te će vas podstaći da napravite prave korake na svom putu. Rak: Najsrećniji dan za Rakove će biti 23. jun. Trikon između Jupitera i Sunca je najharmoničniji aspekt za vaš znak i biće veoma optimističan i pun nade.

U istom danu će se dogoditi i trigon Venere i Neptuna, pa možete očekivati i romantičnu magiju koja će vas voditi ka ljubavi. Jupiter vam otvara nova vratasreće i novih mogućnosti. Lav: najsrećniji dan za vas će biti 13. jul. Venera, planeta ljubavi i Mars usklađuju se jednom u dvije godine, a u 2021. će se dogoditi u vašem znaku.

Ovaj aspekt će vam donijeti jednu novu energiju kada je posao u pitanju, a u ljubav će vam donijeti novi nivo sreće i emocija. Djevica: Najsrećniji za Djevice će biti 12. jul. Jupiter će u ovoj godini dva puta ući u znak Raka i vaš znak će osvijetliti ljubavlju i lijepim emotivnim odnosima.

Biće ovo odlična prilika da se izborite sa svim izazovima u vezi. Vaga: Najsrećniji dan Vagama će biti 06. septembar. Vage su veoma romantičan znak. One maštaju, sanjaju i imaju istančan ukus za detalje, a to će se posebno pojačati 6. septembra.

Trigon Jupitera i Venere će vam donijeti ljubavnu priču epskih razmjera i potaknuće vas da ostvarite sve svoje poslovne ambicije. Škorpija: Škorpijama će najsrećniji dan biti 17. novembar. Vaša planeta vladar Pluton će se tada poravnati sa Suncem u vašem znaku i vama će donijeti mnogo sreće.

U vama će se probuditi jaka želja za borbom i uspijehom. Mars u vašem znaku će donijeti pojačane emocije i strasti. Strijelac: Najsrećniji dan za Strijelčeve će biti 21. maj. Tada će se Jupiter preseliti u znak Ribe i osvijetliće vaš emotivni život.

Merkur i Venera će uticati na poboljšanje vaše komunikacije u vašoj kući partnerstva i veza. To dana će se dogoditi trigon Venere i Saturna i daće dodatnu snagu vašim emotivnim odnosima. Jarac: Najsrećniji dan za Jarčeve će biti 23. avgust. Kada se Saturn poravna sa Venerom aktiviraće vašu kuću karijere i uspjeha. Tada možete očekivati učvršćivanje trenutnih pozicija i uspijeh na poslu.

Ovo će biti dan sjajnih mogućnosti i priliku zato povucite neke važne poteze. Vodolija: Vodolijama će najsrećniji dan biti 11. februar. Pred vamaje period ljubavi, obilja i zadovoljstva. Očekuju vas lijepe mogućnosti i dobre prilike na svakom uglu. Venera i Jupiter će kreirati konjukciju u vašem znaku, a istog dana će se dogoditi i mlad Mjesec,piše

Ribe: Za Ribe će najsrećniji dan biti 21. jun kada ćete osjetiti veliki uticaj između Venere i Neptuna. Kada se Neptun, vaša planeta vladar, spoji sa Venerom i Mjesecom možete očekivati sjajan dan za flert, nove ljubavi, kreativnost i nove ideje. 2021. godina će definitivno biti vaša godina u kojoj ćete imati mnogo sreće i lijepih trenutaka.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh