Svaštara

Horoskop za mlad Mjesec u Jarcu: Djevici srce šapuće, a Raka očekuje sjajan period u ljubavi (od 12. januara)

Saznajte šta vaš znak očekuje za vrema mladog Mjeseca u Jarcu!

Mlad mjesec - Pikabu.ru

Prvi lunarni ciklus u 2021. godini dogodiće se 12. januara kada nas očekuje mlad Mjesec koji svojim mističnim duhom pomaže da ostvarimo novogodišnje odluke i želje.

Mlad Mjesec biće pozicioniran u znaku jarca što znači da ćemo moći najbolje da se posvetimo svojim planovima, ciljevima i strartegijama razvoja na profesionalnom planu i polju novca. Sada je trenutak kada postavljamo čvrste temelje za dobru budućnost.

Pluton, planeta željna moći, udružuje se sa ovim mladim Mjesecom i stvara odličnu atmosferu za planiranje i osvajanje željenih ambicija. Imat ćete osjećaj da sve ide po planu, ali vas prati i snažan takmičarski duh.

Saznajte kako će mlad Mjesec u Jarcu ovog januara uticati na vaš horoskopski znak:

Ovan

Spremite se za ozbiljnu magiju na polju karijere. Imate velike šanse da napravite ozbiljan uspjeh, ali važno je da sve karte u ovoj igri dobro odigrate. Ovnovi koji sanjaju o preokretu i novoj karijeri ili žele da započnu svoj biznis, saa je sjajna prilika da iskoristite sve svoje ideje.

Bik

Bikovi uveijk teže da idu naprijed i istrajni su u svojim ciljevima, ali mlad Mjesec u znaku jarca širi vaše vidno polje i podstiče vas na dodatni razvoj. moguće je da ćete upisati neki kurs jezika ili početi da se bavite određenim hobijem. ovom periodu stičete nova znanja koja vam mogu pomoći da još više napredujete na ličnom i profesionalnom planu.

Blizanci

Mlad Mjesec od vas zahtjeva da zavirite u svoju dušu mnogo dublje, ispod površine istaknutih emocija i odnosa. Moguće je da ćete otkriti neke skrivene talente, ali i stare rane. uradite ritual novog početka za vrijeme mladog Mjeseca i spremite se za novi ciklus života.

Rak

Sada vas očekuje sjajan period u ljubavi. Bez obzira da li ste sami ili u vezi, počinjete da otkrivate šta tačno očekujete od partnera. Napravite listu stvari koje želite da manifestujete u ljubavi, a to ukoliko ih jasno istaknete Univerzum će čuti vaše zahtjeve.

Lav

Ukoliko su vaše novogodišnje poruke povezane sa zdravljem i promjenom navika u ovoj oblasti, saa ćete biti dodatno motivisani na pozitivne promjene. Tokom perioda mladog Mjeseca (od 12. januara) razmislite o novom i zdravom režimu ishrane ili novom setu vježbi. Pronađite u svakom danu trenutak da se opustite.

Djevica

Vrijeme je da izađete iz zone komfora i prekinete neka uvjerenja koja vas ograničavaju. Nemojte biti prestrogi prema sebi već slušajte šta vam vaše srce šapuće – ono ima jasnu poruku za vas – Ponašaj se u skladu sa svojom prirodom. Budite romantični, koketni, zabavni. Uradite nešto kreativno i maštovito što vam može poboljšati cijelu godinu.

Vaga

Počinje da vam prija samoća. na početku 2021. gpodine počeli ste sa čišćenjem emotivnog nereda u vašoj duši, a mlad Mjesec vas podstiče da u tome nastavite. posvetite se pročišćenju svojih emocija, odbacite sve što vam više nije potrebno i uživajte u vlastitom društvu.

Škorpija

Kao i uvijek, Škorpije su u novu godinu zakoračile pune velikih ciljeva i ambicija, ali mlad Mjesec u Jarcu mijenja vašu taktiku. Umjesto da igrate na veliko, on vas podstiče da idete pametnijim putem. Napravite spisak malih ciljeva koje treba ostvariti, a koji vas vode ka onom velikom i najvažnijem. Obratite pažnju na detalje.

Strijelac

Dragi Strijelčevi, za vrijeme mladog Mjeseca fokusirate se na novac i pokušavate da očistite svoje polje finansija kako bise bili spremni za novi početak. Iskoristite svoju sjajnu pragmatičnu stranu i blistav um kako biste dobro isplanirali sve finansije.

Jarac

Mlad Mjesec se nalazi u vašem znaku Zodijaka i vrijeme je za jedan svjež i fantastičan početak. Sada je pravi trenutak da se posvetite manifestaciji svojih snova. Sve što zamislite, imate veliku šansu da to u ovom periodu i ostvarite.

Vodolija

U danima mladog mjeseca boravit ćete više u svetu snova i iluzija nego u realnosti. Pokušajte da pronađete balans, tu zlatnu sredinu između mašte i stvarnosti. Opustite se, odmorite svoj um i ostanite vjerni sebi. Tek kada počnete da živite u skladu sa svojom prirodom, snovi će se ostavriti.

Ribe

Očekuju vas lijepe promjene u društvenom životu. Budite otvoreni za nove ljude, a neki susreti mogu vam doneti i sjajne promjene u budućnosti. Osjećaj zajedništva i nove energetske konekcije učinit će da se u društvu osjećate prijatno i poželjno. Zračite dobromn energijom, prenosi “Lovesensa“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh