Svaštara

Horoskop / Bik, Strijelac, Jarac, Vodolija i Ribe su najveći romantici koji vole kao na filmu

Oni su najveći romantici Zodijaka i ne vole usputne odnose.

Horoskop & ljubav - Dnevno.rs

Pandemija koronavirusa promijenila je način upoznavanja i ljubavnih sastanaka, ali i dalje postoje oni koji vjeruju da prava ljubav postoji i čekaju svoju posebnu osobu. Oni su najveći romantici Zodijaka i ne vole usputne odnose.

Prema astrologiji, postoji pet horoskopskih znakova koji su veliki romantičari.

Bik
Bikovi vjeruju u ozbiljne, dugotrajne veze. Oni više vole da uđu polako u vezu i žele da se stvarno zaljube prije nego što stvari podignu na sljedeći nivo, piše “Noizz“.

Strijelac
Dok ne pronađu onu posebnu osobu, Strijelci ne ulaze u veze. Ne vjeruju u povremena druženja i spajanja, a spremni su doživotno, ako je potrebno, da čekaju svoju jedinu istinsku ljubav.

Jarac
Jarčevi su beznadežni romantičari. Zaljube se teško i intenzivno. Obožavaju spojeve i večere uz svijeće. Uvijek su spremni da ispune svaku želju svog partnera.

Vodolija
Žele da budu iznenađeni darovima i pismima usred dana. Ne razumiju nov način spojeva i žele da budu potpuno posvećeni svojoj romantičnoj vezi.

Ribe
Žele da uživaju ​​u romansi i ​​u malim trenucima, umjesto da požuruju cijelu stvar. Vole da se stvari sporo odvijaju i žele intimnu i dugoročnu vezu.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh