Svaštara

Blago njima: Ova 3 znaka čeka nevjerovatna sreća u januaru

Vrijeme je da ostavite prošlost iza sebe i krenete naprijed!

Sreća - Confusedsandals.com

Stigla je Nova godina i ne postoji bolji osjećaj od čarobnog osjećanja novog početka.

Tokom januara očekuje nas revolucinarna energija i moć promena uslijed Jupitera i Saturna u znaku Vodolije. Mars – planeta borbi, rata i energije – prelazi u znak Bika 6. januara i donosi nam osjećaj komfora, sigurnosti i stailnosti, naročito na polju finansija. Merkur će skliznuti u pobunjenu Vodoliju, što će vas podstaći da stvari posmatrate nekonvencionalno i da se dublje zagledate u vlastitu budućnost.

Nakon toga, Venera – planeta ljubavi, ljepote i obilja – prelazi u znak Jarca i baca svjetlost na temelje finansijskih ulaganja. Veliki učitelj Uran koji predstavlja lekcije, pobunu i neočekivane promjene postaće direktan od 14. januara, odmah nakon mladog mjeseca u znaku Jarca. Ovo će inspirisati svijet na kolektivna otkrića i veliki tehnološki razvoj. Krajem januara očekuje nas jedan od najvećih aspekata – Merkur započinje retrogradni hod u Vodoliji i iznosi na površinu mnoge tajne, dileme i donosi dozu nemira.

Uprkos različlitom i bogatom uticaju planeta u januaru 2021. godine, ova 3 horoksopska znaka imat će veliku sreću u januaru 2021. godine:

Djevica – povećano samopouzdanje

Dvije najveće i zastrašujuće planete Sunčevog suistema upravo su napustile vašu petu kuću ljubavi, strasti i zadovoljstva. Imaćete osjećaj kao da vam je neki teret pao sa leđa. Mars konačno napušta vašu osmu kuću transformacije i intimnosti, pa je idealno vrijeme za retrospekciju i razmišljanje o tome šta smo sve u prethodnoj godini dobro uradili za sebe. Sunce i Venera šire ljubav i griju vaše srce. Imaćete hrabrosti da ispunite snove, jer je vaše samopouzdanje tokom januara na zavidnom nivou.

Jarac – slavlje, radost i uspjeh

Pred vama je nevjerovatan mjesec, pun ljubavi i blagoslova. Na tome možete zahvaliti magičnom Sunu koje je pozicionirano u vašem horoskopskom znaku. Saturn vam više ne predstavlja prepreku na putu do uspjeha, što djeluje vrlo oslobađajuće. Sunce i Venera prolaze kroz vaš znak pa imate sjajnu energiju – bićete šarmantni, prijatni i zavodljivi. Nastavite da zračite optimizmom i januar vam može donijeti novu ljubav.

Vodolija – dobar osjećaj

Drage Vodolije, uskoro slavite rođendan, ali prije nego što se pripremite za novo putovanje oko Sunca, odvojite malo vremena da razmislite o svojim nadanjima, željama i snovima. Nakon 13. godina moćni Jupiter debituje u vašem znaku Zodijaka i vi ste predstavnici novog doba koje stiže u velikom stilu. Proširite svoje lične i profesionalne vidike. Uran će ovog mjeseca ograničiti vašu potrebu za slobodom, ali će vas motivisati da budete odgovorni i vredno radite na ostvarenju ambicija, prenosi “Krstarica“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh