Svaštara

Odlična boja kose uz minimalno održavanje? Ova tehnika bojanja je otkriće

U odnosu na klasični balayage, ova tehnika zahtijeva još manju brigu oko održavanja

pramenovi - UN rotted

Ako smo u prošloj godini nešto naučili, onda je to da možemo bez puno toga što smo prije smatrali neophodnim. Odlasci frizeru, kozmetičaru ili odlasci na masažu samo su neke od tih stvari. Proljeće smo preživjele s izrastima i ispucalim vrhovima, i zaključili da nije bilo tako strašno. No, pomislili smo i ovo; ako je moguće imati frizuru koja zahtijeva što manje održavanja, a da i dalje izgleda dobro, definitivno smo zainteresirane, prenosi Super1telegram“.

A čini se da u tome nismo bili usamljeni. Sudeći prema Instagramu, svijet su osvojili tzv. soft balayage pramenovi. Za obične balayage pramenove svi već odavno znamo, a ovdje je riječ o njihovoj još suptilnoj inačici koja, pogađate, traži još manje truda oko održavanja. Drugim riječima, bude li situacija to tražila, ove pramenove ne morate obnavljati više od godine dana. Neke od prijedloga fora lookova na koje smo naišle donosimo vam u nastavku.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh