Svaštara

Raskinula vjeridbu pa zavela bivšeg dečka Helene Topalović: Imaju istu tetovažu sa jakim značenjem

Barbara je nedavno raskinula vjeridbu sa bivšim partnerom Lazarom, koji ju je zaprosio na dočeku 2020. godine

telegraf

Teniser Damir Džumhur, koji važi za velikog zavodnika, nakon nekoliko ljubavnih brodoloma sreću je sada pronašao pored nekadašnje učesnice “Velikog brata”, Hrvatice Barbare Šegetin.

Barbara je nedavno raskinula veridbu sa prethodnim partnerom, a nakon toga je uplovila u ljubavnu romansu sa Damirom, piše 24sata.hr.


Njih dvoje su na Instagramu objavili identične fotografije, na kojima se vidi da oboje na prstu imaju istetoviran simbol beskonačnosti.

Barbara je nedavno raskinula veridbu sa bivšim partnerom Lazarom, koji ju je zaprosio pre godinu dana, na dočeku 2020. godine u jednom beogradskom hotelu. Nekadašnja učesnica “Velikog brata” tada je rekla “da” i na ruci nekoliko meseci nosila verenički prsten, međutim ljubav ipak nije opstala.Podsetimo, Damir je pre Barbare ljubio nekoliko poznatih lepotica, a najviše pažnje izazivala je njegova veza sa Helenom Topalović, ćerkom pevača Milana Topalovića Topalka.

Osim Helene, Damir je bio u vezi i sa manekenkom Dejanom Živković, kao i sa pevačicom Rialdom Karahasanović, a povezivan je i sa blogerkom Zoranom Jovanović Zorannah,piše Telegraf


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh