Svaštara

ISPOVIJEST VELJKA RAŽNATOVIĆA! Postao sam bokser da bih pobjegao od budala sa kojima sam se družio i da ne bih PROPAO!

Mladi bokser Veljko Ražnatović, sin folk dive Cece, cijelog svog života bio je u sjenci poznatih roditelja Svetlane Ražnatović i Željka Ražnatovića Arkana.

kurir

On je sada do detalja i nikada iskrenije pričao o svom privatnom životu i borbama koje je vodio u mladosti.

– Postao sam bokser kako bih pobegao od noćnog života i budala sa kojima sam se družio. Kada sam shvatio da se raspadam od noćnog života i od budala koje su me tada okruživale, prelomio sam u glavi i rekao sebi: “Biću sportista, bokser.” Počeo sam da se bavim plemenitom veštinom jer sam uvek imao potrebu da prihvatim izazov. Želeo sam da dovedem sebe u savršeno fizičko stanje, da budem najjači što mogu – kaže Veljko.

Pre boksa, Veljko je igrao fudbal i košarku.

– I kada sam trenirao ta dva sporta, davao sam sve od sebe, ma 200 odsto. Medutim, uvek u timu imaš nekog ko nije takav i to me pojede. Pritom su me nervirali fudbaleri. Dođu sa obrijanim nogama, nose čudne frizurice… Ovako sam sebi odgovaram za greške, ali i za uspehe sam najzaslužniji. To mi je mnogo poštenije. Nadam se da ću biti svetski šampion. To mi je želja i, ako Bog da, ispuniće se. Ukoliko se ubrzo rešimo ove korone, nadam se da bih možda u 2021. godini mogao na megdan za evropsku titulu. Nakon toga, Bože zdravlja, juriš i na svetski tron. U svakom slučaju, planovi u 2021. su mi da budem veoma aktivan što se boksa tiče i da se plasiram u top 50 boraca na svetu. Voleo bih da imam bar tri-četiri profi meča u narednih 12 meseci, a pored toga boksovaću i u amaterskoj kategoriji za Sombor u Prvoj ligi Srbije – objašnjava Ražnatović u razgovoru za Informer. Mladi bokser se oženio krajem prošle godine, a pre šest meseci postao je i otac. Njegova supruga Bogdana rodila je sina Željka, a Veljko se trudi da uskladi obaveze oko boksa kako bi što više vremena provodio s najbližima.

– Sad moj dan izgleda tako što ustajem rano i odmah posle doručka treniram oko sat vremena. Vratim se kući, budem sa porodicom, pa po podne opet na trening. Čim sam u sparing borbama počeo da pobeđujem momke koji su imali po 60 mečeva iza sebe, odlučio sam da pređem u profesionalne vode. Verujem da sam na dobrom putu, ali vreme će pokazati – ističe on,piše Kurir


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh