Svaštara

Mars u znaku Bika od 06.01. do 03.03. – Bikovi ne žurite sa odlukama, Ribe slušajte svoje srce

Planeta Mars ulazi u znak Bika 06. januara i ostaće u njemu sve do 03. marta. Energija ove planete će imati veliki uticaj na sve znakove Zodijaka naročito u ljubavi.

Djevojka - Astrosudbina.com

Mars je planeta strasti i ambicija, a svoju energiju će sada pokazati kroz znak Bika. U januaru ćemo se naći u situaciji kada ćemo morati da testiramo svoje sposobnosti da se borimo za ono što nam je važno, a to će nam pomoći da napravimo neke veoma važne promjene u našim životima.

Ovan: U ovom periodu ćete dobiti vjetar u leđa, ali nemojte da pretjerujete i donosite odluke koje neće biti povoljne za vas. Ponekad će vam biti teško da uspostavite dobar odnos sa ljudima, a to će se naročito odraziti na vaš ljubavni život.

Riješite se svih sumnji i nesigurnosti kako ne biste izgubili ono što vam je zaista važno. Bik: U ovom periodu ćete se osjećati veoma ambiciozno, posebno u ljubavi. Nemojte da žurite, ali se takođe nemojte plašiti da rizikujete kada je ljubav u pitanju.

U redu je da se mijenjate pored osobe koja vam je suđena, ali budite oprezni jer neke osobe ne zaslužuju da se za njih mijenjate. Blizanci: Neke promjene u vašem životu će se desiti ma koliko se vi budete opirali. Neke promjene će vas naučiti važne životne lekcije koje će vam pomoći da budete bolja osoba.

Iskoristite ovaj period najbolje što možete jer će ovo biti veoma povoljan period za vas naročito kada je ljubav u pitanju. Rak: U periodu koji dolazi ćete biti ohrabreni da radite na sebi i pronađete svoj unutrašnji mir. Neki Rakovi bi mogli bi mogli imati malih problema u vezi, ali zapamtite da ako želite da vaša veza uspije i vi i vaš partner bi trebali jednako da se trudite.

Lav: Proteklih nekoliko mjeseci vaš život je bio veoma uzbudljiv. Mnogo toga se desilo što je uticalo na vaš život. Shvatićete da niste ista osoba kao prije. Dajte sebi malo vremena da se odmorite kako bi u novoj godini bili puni energije i spremni na nove izazove.

Djevica: Pokušajte da odvojite malo vremena za sebe i za ono što vas čini srećnima. Sada je savršeno vrijeme da napravite neke promjene u svom ljubavnom životu i nemojte da se plašite da kažete svom partneru ono što želite i šta vas muči. Samo na taj način ćete moći da funkcionišete kako treba.

Vaga: Prestanite da se osvrćete unazad jer tako ne možete da vidite sve mogućnosti koje se nalaze pred vama. Ponekad vam se može činiti da vaša veza ne ide nigdje ili da ide u pogrešnom smijeru, ali to je upravo zbog toga što se uvijek vraćate na neke stvari iz prošlosti.

Škorpija: Treba da znate da ljubav ne mora uvijek da boli i ne mora uvijek da bude haotična i komplikovana stvar. Ako želite da prihvatite zdrave promjene i uživate u ljubavi prvo treba da izliječite sebe od svih ljubavnih patnji u ljubavi. U sledećih nekoliko mjeseci ćete imati priliku da usporite i razmislite o tome kako se vi zapravo osjećate i dopustite sebi da rizikujete ako osjetite da je potrebno.

Strijelac: Trudite se da se suočite sa svojim strahovima. Napravili ste jako dobar posao u prethodnom periodu, ali najbolje za vas tek dolazi. U ovom periodu ćete morati donijeti neke jako važne odluke kako biste nastavili da rastete i da se razvijate.

Posvetite malo više pažnje svom partneru jer će mu vaša podrška u ovom periodu biti potrebna. Jarac: Najčešće ste vi sami sebi najveći neprijatelj, često mislite najgore naročito u vezama. Nemojte dopustiti da vas neke stvari koje je neko rekao odvrate od onoga što zaista želite.

Pokušajte da se fokusirate na ono što želite, ali da biste to ostvarili treba da budete sigurni u svoje želje. Vodolija: Postoji mogućnost da u ovom periodu sretnete jednu veoma zanimljivu osobu koja bi mogla da promijeni cijeli vaš život. Ljubav se dešava htjeli mi to ili ne zato nemojte da se opirete promjenama koje vam se dešavaju,piše Infpult

Koliko god željeli da se opirete promjenama koje vam se dešavaju one će se desiti htjeli vi to ili ne. Ribe: Ponekad ni sami ne znate gdje se nalazite, dok ne pokušate sastaviti cijelu sliku. Koliko god da mislite da nemate izbora, znajte da uvijek imate izbor.

Slušajte svoje srce jer vas ono nikada neće prevariti i zavarati. Nemojte da vas strah od ljubavi spriječi da uživate sa svojim partnerom onako kao oboje zaslužujet.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh