Svaštara

Horoskop / Vodolija, Strijelac, Bik, Lav i Rak u januaru će sresti srodnu dušu

Zima je idealno vrijeme da nađete nekoga ko će vas grijati u hladnim noćima – nekim horoskopskim znacima ljubavna sreća će se osmijehnuti.

Poljubac - Telegraf.rs

Ako ste u vezi i osjećate da vam nedostaje intimnost ili ste slobodni i tražite pravu ljubav bez manipulacija, laži i igara, januar će biti posebno zanimljiv ako pripadate nekom od navedenih Zodijaka, piše Harper’s Bazaar.

Vodolija
Nećete biti raspoloženi za igre, kratke avanture, flert ili varanje. U posljednjih nekoliko godina naučili ste da poštujete sopstvene želje i potrebe.

Takođe razumijete kako da kontrolišete samo ono što je u vašoj moći i da ne brinete o drugima. Sada ste svjesni svojih potreba i otvoreno ćete zakoračiti ka istinskoj ljubavi, posebno u januaru.

Strijelac
Iskustva koja ćete imati ove zime pripremit će vas za velike promjene na se*sualnom i ljubavnom polju.

Obratite pažnju na sve stvari zbog kojih se osjećate nesigurno, paranoično i nestabilno, kao i na stvari koje čine upravo suprotno.

Kad dostignete ovu jasnoću, znat ćete u kom pravcu treba da usmjerite svoju ljubavnu strijelicu.

Bik
Tokom januara i februara 2021. godine, snaga će igrati ključnu ulogu u vašem ljubavnom životu. Ljudi koje upoznate podstaknut će vas da rastete i pokazati vam kako da maksimalno iskoristite svoje kreativne resurse.

Ovo će biti sjajno vrijeme da vidite koliko možete proširiti svoje srce. Što više vremena potrošite na stvari koje vam pomažu da rastete i razvijate se, vaše srce će biti sretnije ove zime.

Lav
Šta zapravo želite? Nije vrijeme da nastavite da ulažete u veze iz kojih ne učite ništa, ali takođe nije vreme da dozvolite da vas ego savlada.

Snažni ste i ponosni, ali sada je vrijeme da se riješite negativnosti i otvorite srce pravim vrijednostima u ljubavi.

Rak
Kako se 2020. godina otvorila punim mjesecom u vašem horoskopskom znaku, obilježila su je neočekivana putovanja duboko u vaše srce i dušu. To će se nastaviti početkom sljedeće godine.

Vaša intuicija će biti vrlo jaka na polju romantike i zato ćete razviti odnose koji će pozitivno uticati na vaše samopouzdanje.

Jasno navedite svoje potrebe i vaš partner će se potruditi da vam izađe u susret.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh