Svaštara

Horoskop / U 2021. godini Ovan, Lav i Strijelac morat će da naprave ove životne promjene

U svojim vizijama lako vam je vidjeti budućnost kakvu biste željeli. Strastveno srce nevidljivim nitima oblikuje vaše odluke. A ono želi toliko toga, želi odmah, želi sve!

Žena - Stil.kurir.rs

Premda lako donosite odluke, u njihovom provođenju niste uvijek pažljivi. Dosadni detalji svakodnevice zamaraju vas pa se možete spotaknuti na neki naizgled nevažan detalj, piše portal “Lovesensa“.

Ovan
Rijetko kad ćete se zamarati zapisivanjem i pripremom odluka, ali upravo bi taj proces pomogao stvaranju strategije srca.

To je posebno važno Ovnu koji je sklon naprasito odustati vođen ponosom ili ljutnjom. Olako odustaje i kada se odluke ne ostvaruju onom brzinom koja odgovara njegovom naglom temperamentu.

Lav
Lav je uporniji, ponos mu ne dopušta da odustane, naročito ako su u njegovu odluku na neki način uključeni i drugi ljudi. Potrebno mu je odobravanje, a ako naiđe na nerazumijevanje, još će tvrdoglavije ustrajati u svojoj odluci.

Strijelac
Strijelac je najskloniji analizi svojih odluka, a u filozofski nadahnutim trenucima stavit će na papir ne samo svoje odluke nego i cijelu dušu. U svom entuzijazmu sklon je praviti veće planove nego što ih je u stanju ostvariti.

Dobronamjerno će davati obećanja koja ne može ispuniti, a kad sam shvati da se precijenio, posve će nonšalantno odustati i usmjeriti se prema nečem drugom, piše “Luftika“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh