Svaštara

Dnevni horoskop za petak 1. januar 2021:

Divan dan za ljubav! Puni ste pozitivne energije danas!

OVAN

Svu svoju energiju usmeravate u pokušaju da ostvarite poslovnu saradnju sa strancima. Intuicija vam govori da će vaši napori uroditi plodom. Odnos je u krizi. Partneru ne prija vaše ponašanje i to vam daje do znanja. Zdravlje je solidno.

BIK

Puni ste pozitivne energije, vedri i verujete u uspeh. Fokusirani ste na poslovne obaveze i ambiciozni. Sa simpatijom ste u kontaktu. Čekate da se odnos razvije da bi je predstavili kao devojku. Mogući su problemi sa disajnim organima.

BLIZANCI

Komunikacija koja je inače vaš zaštitni znak je danas zatajila. Preterano forsirate svoje ciljeve i niste spremni za kompormis. Pregovori neslavno propadaju. Odnos sa partnerom je stabilan i strastven. Pričuvajte grlo.

RAK

O poslu čak ni ne razmišljate. Ovo je vreme kada se posvećujete isključivo porodici. Jako ste ljubomorni i posesivni prema partneru. Zdravlje je stabilno. Uprkos količini hrane koju ste spremili uspevate da pazite na liniju.

LAV

Nemate nameru niti da radite niti da razmišljate o poslovnim obavezama koje vas čekaju. U potpunosti se posvećujete voljenoj osobi i porodici. Jako vam je bitno da kvalitetno provedete vreme. Pritisak je nestabilan.

DEVICA

Danas odmarate od posla. To se jako retko događa, ali bračni partner insistira na porodičnom okupljanju i druženju. Prosto vam je neobično što niste u žurbi i pod stresom. Uživate sa voljenima. Moguć je problem sa pritiskom.VAGA

U novu godinu ulazite sa novim poslovnim planovima. Problem je što su totalno nerealni i vše izgledaju kao vaš spisak želja. Nezadovoljni ste odnosom sa partnerom, ali niste spremni za otvoreni razgovor. Moguća je alergija.

ŠKORPIJA

Niste uspeli da se distancirate od poslovnih obaveza. Povremeno vam padne na pamet koji još posao treba da odradite. Odnos sa bračnim partnerom je zadovoljavajući. Imate potrebu za blizinom i dodirom partnera. Osećate se dobro.

STRELAC

U novu godinu ulazite dobro raspoloženi i optimistični kada je posao u pitanju. Ne možete da odolite i razmišljate o novim poslovnim planovima. Zadovoljni ste vezom. Druga strana vam se u potpunosti posvećuje. Pripazite na unos alkohola.

JARAC

Prosto je nemoguće da prestanete da mislite na posao. Razrađujete u mislima nove poslovne planove. Uživate u vezi. Voljena osoba je ljubomorna bez ikakve osnove, a vama je to simpatično. Zdravlje je stabilno.

VODOLIJA

Ne pada vam na pamet da razmišljate o poslu. Jedva ste prošle godine dočekali da napustite poslovni prostor i da se posvetite drugim stvarima. Vezu smatrate stabilnom i perspektivnom. Mogući su problemi sa cirkulacijom,piše Stil

RIBE

Poslovne obaveze su vam u mislima. Pada vam na pamet da je vreme da promenite neke stvari na poslu. Odnos sa bračnim partnerom je odličan. Puno vam znači što mu je porodica na prvom mestu. Zdravlje je stabilno.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh