Svaštara

Ne otkrivajte sve o sebi, muškarci vole misterioznost: 10 osobina pravih zavodnica

Najprivlačnije su one žene koje imaju veliku strast za životom i znaju se postaviti u svakoj situaciji. Svaka žena bi mogla postati najbolja verzija sebe ako usvoji određene navike i osobine. U nastavku donosimo osobine strastvenih žena koje lako sve osvajaju pred sobom:

Djevojka - Astrosudbina.com

1. Sve radi s posebnim žarom. Takvu ženu pokreće strast. Nju nećete vidjeti kako se vuče po kući dok posklanja – čak i najdosadnije poslove radiće sa entuzijazmom.

2. Pozitivna je: Strastvena žena zna iskreno pokazati svoje emocije. U njenoj svakodnevnici preovladava dobro raspoloženje.

3. Zahvalna je: Ona je zahvalna na svemu što ima u svom životu. Ništa ne uzima zdravo za gotovo, nikad sebi ne pripisuje sve zasluge.

4. Borbena je: Ako postoji bitka koju treba dobiti ili problem koji treba riješiti, ona će se potruditi da to uspješno odradi. Takva se žena neće sakriti od problema. Potrudiće se da sve riješi dostojanstveno.

5. Nije izvještačena: Kod nje je sve prirodno: dodir, pogled, poljupci i pokreti. Sve se to radi prirodno, graciozno i iskreno. Muškarci će se uvijek sjećati bliskosti sa takvom ženom.

6. Izuzetno je svrsishodna: Strastvenu ženu ništa ne može spriječiti da postigne svoj cilj. Kad krene u potragu za onim što joj treba, pronaći će hiljadu načina da dođe do toga, prenosi Infopult

7. Voli iskreno. Način na koji se zaljubljuje prilično je poetičan. Bez obzira radi li se o prijatelju, članu porodice ili romantičnom partneru, ona zna kako svoju ljubav pokazati.

8. Misteriozna je: Ništa muškarce ne privlači više od tajanstvenosti. Ta doza misterije koju posjeduju strastvene žene će osvojiti svakog muškarca.

9. Voli rizik. Strastvena žena je potpuno svjesna posljedica koje donose njene odluke. Ne voli dosadu i monotoniju, zato će bez ustručavanja poći u pohod za nečim novim i drugačijim. Uvijek je u potrazi za novim avanturama u životu i načinom da se oduševi.

10. Stalno se mijenja. Strastvena žena uvijek radi na svom tijelu i umu, posvećujući puno vremena samorazvoju. Ona zna da je bez ovog aspekta nemoguće ići naprijed i postići postavljene ciljeve.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh