Svaštara

Da li ste nekada imali utisak da osobu koju ste tek upoznali znate već godinama?

Astrolog S+Aleksandra Bjeljac otkriva šta su karmičke veze i kako one mogu da utiču na naš život.
Karmičke veze su nevidljiva i jaka povezanost, koja budi u nama intenzinva osjećanja iz prethodnih života.

Ljubav - Duhovnost.net

Karakterišu se kao duboke veze. One ne moraju nužno govoriti o ljubavnom odnosu, ali uglavnom jesu partnerske.

Kako one počinju?
Moglo bi se reći da nam se duše prepoznaju, jer partnera osjetimo i razumijemo već na prvom susretu. Osjećate da vas nešto neobjašnjivo privlači prema drugoj osobi.

Od prvog trenutka imate utisak da već dugo poznajete tu osobu, kao da se zaista znate “iz prošlog života”.

Taj osjećaj je snažan i traje
Osjećate pripadnost u svakom smislu. Takav odnos je jedno izrazito duhovno iskustvo, koje doživljava svoju kulminaciju već pri prvom susretu sa partnerom. Ovakve veze vas mogu oplemeniti i donijeti veliko zadovoljstvo.

Ipak, kao i sve što ima svoj početak i kraj tako imaju i kosmičke veze. Osobe koje uđu u naš život i podare nam takvu vezu, ne moraju nužno biti tu zarad vraćanja karmičkog duga koji biva otplaćen kada se taj odnos završi.

Ne mora svaka kramička veza da ima kraj. Neke mogu opstati i trajati, samo što u tom periodu možemo proživjeti i doživjeti sve ono što je trebalo, a nismo u prethodnom životu.

Šta je karmički dug?
Karmički dug možemo otplatiti samo ako se suočimo sa sadašnjošću i prihvatimo nepredvidljivost života, jer je od nekih trenutaka nemoguće pobjeći. Otplaćujemo ga samo ako prepoznamo na vrijeme da je osoba kraj nas posebna.

Simbolika karmičke veze je naša sadašnjost, koja predstavlja produkt prošlosti i određuje našu budućnost. Tako da ukoliko dugujemo karmi, određeni partneri jednostavno moraju ući u naš život. Nikada ne krivite sebe, a ni drugu osobu.

Jednostavno izvucite najbolje iz vašeg odnosa i prihvatite sadašnjost. Živite svoj život sa tim neobjašnjivim osjećajem i trudite se da budete bolji. Samo tako ćemo otplatiti karmu ili bolje rečeno završiti što više u ovom životu, prenosi pressmedia.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh