Svaštara

Horoskop za posljednju sedmicu decembra: Evo kojim znakovima kraj godine donosi veliku sreću!

Sam početak tjedna donosi manje poteškoće Rakovima na poslovnom planu, ali svojim sposobnostima će uspjeti sve riješiti. Bikovima će ovaj tjedan proteći bez problema. Osjetit će nalet pozitivne energije i sve će im ići od ruke. Kraj godine im donosi lijepe trenutke i na polju ljubavi. Zauzeti će uživati kraj voljene osobe, dok će oni slobodni upoznati osobu koja će ih osvojiti na prvi pogled.

Prava ljubav - Instagram

Bikovi, Strijelci i Ovnovi će posljednji tjedan 2020. godine pamtiti samo po lijepim stvarima. Evo što mogu očekivati i ostali znakovi zodijaka:

Ovan
Uživate u uspjehu i sreći koja vas prati. Odlično se osjećate na poslu, ali ste i vrlo optimistični povodom posla. Sve vam ide od ruke. Drugi ljudi su od velike pomoći. Na poslu je moguć uspjeh i bit ćete vrlo zadovoljni.

Budite opušteniji i sigurni u sebe. Što se ljubavi tiče, ne zapostavljajte partnera zbog posla. Slobodni, preko posla je moguće novo poznanstvo.

Bik
Ovaj tjedan će proteći bez problema. Osjetit ćete nalet pozitivne energije i sve će vam ići od ruke. Nadređeni će primijetiti vaš rad pa možete očekivati veći priljev novca ili unaprjeđenje.

Kraj godine vam donosi lijepe trenutke i na polju ljubavi. Zauzeti će uživati kraj voljene osobe, dok će oni slobodni upoznati osobu koja će ih osvojiti na prvi pogled. Pazite na zdravlje kože i crijeva.

Blizanci
Ovaj tjedan neće biti najpovoljniji. Previše razmišljate o svojim postupcima i to vam stvara pritisak i stres. Odnos s partnerom je zategnut, zato se potrudite da razgovarate.

Što se posla tiče, aspekti su povoljni pa možete očekivati pozitivnu atmosferu na radnom mjestu, piše “Stil Kurir“.

Rak
Sam početak tjedna donosi manje poteškoće na poslovnom planu, ali svojim sposobnostima ćete uspjeti sve riješiti. Postoji mogućnost da povećate prihode.

Budite oprezni na radnom mjestu i pazite na riječi koje izgovarate, jer možete biti pogrešno protumačeni. Mogući problemi s alergijama.

Lav
Početak tjedna će biti stresan, ali sam kraj godine donosi bolje raspoloženje. Vodite računa o financijama i ne bi trebali trošiti novac na nepotrebne stvari.

Ovaj tjedan ćete uživati u druženju s prijateljima, a moguće je da ćete se sresti s osobama koje godinama niste vidjeli. Zdravlje je na zavidnoj razini.

Djevica
Ovo će biti jedan miran i harmoničan tjedan. Osjećat ćete se blagoslovljeno i sretno.

Nezaposleni mogu dobiti zanimljivu poslovnu ponudu, dok će oni zaposleni biti nagrađeni za uložen trud.

Vaga
Zvijezde su vam naklonjene u posljednjem tjednu u 2020. godine. Dobro je vrijeme da započnete posao o kojem već dugo maštate, ali dobro razmislite prije nego što uložite novac.

Moguće nesuglasice s voljenom osobom.

Škorpion
Ovaj tjedan će za vas biti vrlo produktivan. Radit ćete više, ali taj trud će se isplatiti naredne godine.

Na ljubavnom planu je sve u najboljem redu. Zdravlje je odlično.

Strijelac
Problemi koji vas već dugo muče ovog tjedna će biti riješeni i imat ćete puno razloga za zadovoljstvo. U 2021. godinu ulazite rasterećeni i puni elana.

Zauzeti uživaju u ljubavi, dok slobodnima slijedi zanimljivo poznanstvo. Moguće je da ćete preko prijatelja upoznati osobu koja će vas zaintrigirati.

Jarac
Početak tjedna donosi određene probleme, koje ćete uspjeti svladati do kraja ove godine. Moguće je da će doći do sukoba s članovima obitelji.

Bez promjena na ljubavnom planu.

Vodenjak
Turbulentan tjedan je pred vama. Moguće je da ćete se suočiti s nekim problemima na poslu. Ovog tjedna ćete morati uložiti više energije i truda.

Kraj tjedna donosi nešto povoljnije prilike. Ako ste zauzeti, pred vama je harmoničan period s voljenom osobom. Kod slobodnih je situacija bez velikih promjena.

Ribe
Ovaj tjedan će za Ribe biti miran i harmoničan. Sve je u najboljem redu, zvijezde će vam biti naklonjene.

Ovo će biti tjedan za uživanje i odmaranje.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh