Svaštara

Preglasni u sek*u i ne mogu si pomoći: Psi laju, osiguranje dolazi, mama gleda na kameru

Par koji živi u Manchesteru već su više puta upozorili da se stišaju prilikom ljubavnih strasti, no oni, čini se, ne znaju kako. Pokušavaju, kažu, ali i dalje ih čuju…

ljubavni par- slobodna bosna

Alicia Loveday (26) i Adam Howard (24) iz Manchestera jako su glasni u seksu, ali kažu da toga dugo nisu ni bili svjesni. Sve dok nisu dobili više pritužbi na svoje glasanje.

Alicia koja radi kao njegovateljica prije tri godine upoznala je Adama.

https://www.instagram.com/p/CHDenMPBxrj/?utm_source=ig_embed

– Jako smo strastveni i zato smo imali problema s ljudima koji su otkrili da je naše vođenje ljubavi bučno. Od početka smo se seksualno privlačili. Naš prvi poljubac bio je vrlo strastven kad smo se sreli u ragbi klubu Newark. Ali nikada nismo mislili da ćemo imati ovako škakljive situacije zbog bučnog seksa. Kad smo se prvi put upoznali, Adam je živio u vojarni. Prvi smo put bili u njegovom kampu i nismo imali pojma da smo toliko bučni tijekom spolnog odnosa. U tom trenutku bili smo vođeni osjećajima pa nismo shvatili koliko smo glasni. No njegov cimer u drugoj osobi sutradan je rekao kako je čudo da je Adam s curom. Bilo nam je baš neugodno – rekla je Alicia, prenosi 24sata.hr.

https://www.instagram.com/p/CGKufTThZGS/?utm_source=ig_embed

No sljedeći seks doveo ih je u još jednu vrlo neugodnu situaciju.

– U hotelu u Lake Districtu, osiguranje iz hotela pokucalo nam je na vrata jer su bili zabrinuti zbog buke. Ostali gosti nisu mogli spavati od nas. Otvorila sam vrata u svojoj spavaćici, bilo mi je jako neugodno i obećala sam da ćemo smanjiti buku – rekla je Alicia.

https://www.instagram.com/p/BdsNI6vlW-d/?utm_source=ig_embed

No to nije sve jer su i u drugim hotelima isto doživjeli neugodna iskustva radi buke.

– Tijekom drugog boravka u hotelu, u Beaconsfieldu, ljudi u susjednoj sobi ostavili su nam poruku ispod vrata rekavši da zvuči kao da smo se zabavili, ali sljedeći put trebali bismo razmisliti koliko je to neugodno prema drugima. Pocrvenila sam. Počeli smo shvaćati da smo možda bučniji od drugih ljudi. Isto kada smo bili kod prijatelja dok smo se seksali oni su nam počeli lupati po zidu i vikali nam da zašutimo. Opet mi je bilo tako neugodno. Slušati nekoga tko to govori može biti neugodno, pogotovo ako tu osobu poznajete i suočite se s njom sljedeći dan. Umrla bih kad bi nas roditelji čuli – rekla je Alicia.

https://www.instagram.com/p/Br8c2nrB8Qm/?utm_source=ig_embed

Otkako su shvatili da je njihov bučan seks problem, par je nastojao zadržati svoju strast privatnom kod kuće. Ali trenutno dijele kuću s Adamovom mamom.

– Adam vrlo često radi po i nekoliko dana na terenu, nedostajemo jedno drugome i kad smo opet zajedno, ne možemo držati ruke za sebe. Seksamo se najmanje dva puta dnevno ako je Adam kod kuće. Pokušavamo se seksati kada je kuća prazna, ali čak smo i tada završili u nevolji. Adamova mama i očuh bili su na odmoru u Norveškoj prošlog Božića, pa smo iskoristili priliku dok ih nema i poseksali smo se. Bili smo toliko uzbuđeni što imamo kuću za sebe da smo iskoristili to što se nismo morali brinuti hoćemo li staviti jastuk na usta ili ćemo biti glasni. Čak sam se i obukla kao baka Mraz. Kao i svi, i na Božić se osjećamo nestašnije. No naš bučan seks natjerao je njegove haskije da zavijaju. Srećom, nisu toliko dugo zavijali. Ali sljedećeg je dana nazvala njegova mama, želeći znati što se događalo prethodne večeri. Postoji sigurnosna kamera, koju je ona u to vrijeme pogledala – a Adam je bio gol. Naravno, na to smo zaboravili!

https://www.instagram.com/p/B7w9fHPFae8/?utm_source=ig_embed

Što se tiče seksa aktivnosti im ne fali
– Kad su se njegovi roditelji vratili, susjeda je rekla njegovoj mami da smo probudili njenu bebu jer smo bili preglasni. Adamova jadna mama bila je jako uznemirena i nije znala što reći – rekla je Alicia.

No zbog strasti oni nisu shvaćali koliko su zapravo glasni.

– Jako dugo nismo shvaćali da smo glasni jer smo bili vođeni strastima. U posljednje dvije godine pokušavamo dobiti dijete, ali zbog novog lockdowna pokušavamo biti pažljiviji – rekla je Alicia za The Sun.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh