Svaštara

Pomazi svog muža za laku noć i uputi se u svoju sobu: Već 11 godina spavamo odvojeno, a se*s nam je odličan

Mislim da se nakon dugog dana s djecom imalo roditelja budi u dva ujutro da bi skakali jedan po drugome, piše mama dvoje djece i svima poručuje kako ‘ne bi trebali braniti svoje bračne izbore i dogovore’

ljubavni par- slobodna bosna

Britanka Lauren Lodder već 11 godina spava odvojeno od svog supruga, a to paru, tvrdi, nije negativno utjecalo na seksualni život.

Lodder kaže kako vjeruje da spavanjem u svojoj sobi zapravo pomaže svom braku, a krevet u kojem spava – ionako nikad ni nije voljela dijeliti.

– Nikad nisam voljela spavati uz nekog – napisala je mama na svom Instagram profilu, jer ne voli da ju budi nečije disanje, micanje, izvlačenje pokrivača ili noćni odlasci u kupaonicu. Zato prije spavanja poljubi i pomazi svog muža za laku noć i uputi se u svoju sobu, prenosi vecernji.

– Ne znam zašto se svi tome čude – kaže ona, i zašto se ponašaju kao da joj je brak u krizi kad to čuju. Jer osobno je, tvrdi,sigurna da je to za njen brak dobra stvar: ako zbog ničeg drugog, onda jer nikad nije pospana i namrgođena pred mužem.

– Mislim da nakon dugog dana s djecom malo roditelja u krevetu baš skače jedan po drugome – dodaje ova mama dvoje djece i svima poručuje kako ‘ne bi trebali braniti svoje bračne izbore i dogovore’. S njenim su se postom mnogi složili pa je brzo sakupio pet tisuća lajkova i brojne pozitivne komentare.

– Moj muž i ja isto spavamo odvojeni i tako već devet godina – odgovorila je jedna žena koja piše i kako je sigurno to razlog što se ona i suprug nikad ne svađaju.

Druga je napisala da su joj svi kojima je rekla za odvojeno spavanje govorili da je to dokaz da svog supruga ne voli i kako joj je drago što vidi da ima još parova koji se odluče na takav raspored spavanja, a vole se, prenosi Mirror.

Jednostavno oboje volimo imati vlastiti prostor, a imamo i rutine koje je najbolje držati odvojeno. Imamo naravno, i kvalitetno vrijeme samo za nas – dodala je žena u komentarima.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh