Svaštara

Žene koje znaju koliko vrijede neće nikad tolerisat 7 stvari u vezi – Ako je ne poštujete, ona će otići

Ne biste trebali od nje tražiti da odbije komunikaciju sa prijateljima i porodicom. Prije nego što si je upoznao, imala je vlastiti život, koji nije dužan prekrižiti samo zato što ste sada zajedno…

Sretna žena - Twitter

Nepoštovanje; Ako je ne poštujete, ona će otići. Žena koja zna koliko vrijedi neće ostati s nekim ko je ne cijeni. Bez poštovanja, zdrav odnos ionako nije moguće uspostaviti.

Ljutnja; Ako ste po prirodi zla osoba, onda će njezino zanimanje za vas brzo nestati.

Ili ćete biti ljubazni prema njoj ili ćete je izgubiti.

Ignoriranje; Ova žena neće biti s nekim ko je stalno ignoriše. Ona nije nevidljiva i navikla je da razgovara o problemima i da ih rješava, umjesto da ćuti. Isto očekuje i od svog partnera. Tišina je put do nigdje.

U vašoj vezi nema mjesta za smijeh; Potreban joj je muškarac s kojim bi mogli zajedno da se smiju. Osjećaj za humor važna je komponenta veze. Smijeh pomaže u savladavanju mnogih prepreka i teškoća, kako bi vas razveselio i najglupljeg dana.

Nevoljnost za rad u timu; Oboje se morate potruditi da unesete radost u vezu. Odnosi su ples u paru. Radite u timu i pod jednakim uslovima. Neće dopustiti drugačije.

Laži; Ne podnosi lažljivce. Za nju je važno da budete iskreni prema njoj, čak iako vas ponekad boli. Ako počnete da varate čak i u malim stvarima, to će dovesti samo do problema

Nevoljnost za kompromise; Neće biti s nekim ko ne razumije šta znači riječ “kompromis”. Na sposobnost da se popustite, kad je to zaista neophodno, i održavajte dobar odnos.

Nedostatak podrške; Neće biti s nekim ko joj “sječe krila”. Naprotiv, podrška, pomozite joj da raste i postane bolja verzija. Uvijek će vam uzvratiti, prenosi “InfoPult“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh