Svaštara

Ljubavna astro analiza za Januar: Šta mogu u ljubavi da očekuju Jarac, Vodolija i Ribe

Šta mogu u ljubavi da očekuju Jarac, Vodolija i Ribe

Jarac: Neki Jarčevi potajno žele da se pomire sa bivšim partnerom, pa će sredinom januara pokušati da stupe u kontakt sa njim. Dobro razmislite da li je to dobra ideja kako ne biste ostali razočarani. Onim Jarčevima koji su u braku ili vezi, januar će proći bez nekih velikih promjena.

Bićete fokusirani na svog partnera i porodicu i željećete provesti što više vremena sa njima. Partner bi mogao da vam predloži neke promjene koje će imati uticaj na vašu vezu u budućnosti. Pažljivo ga saslušajte o čemu se radi, možda je baš to ono što vam je potrebno kako bi ste se osjećali ispunjeno.

Vodolija: Prijaće vam pažnja i prisustvo vašeg partnera tokom januara. Potrudite se da i vi svom partneru uzvratite osjećanja i pažnju koju vam on bude poklanjao. Vaš partner uvijek očekuje više od vas, pa bi bilo dobro da mu sada pokažete da možete da ispunite njegova očekivanja.

Slobodne Vodolije bi mogle da se upuste u novu ljubavnu romansu. Iako ste potrebni svojoj porodici, posvetite malo vremena sebi i svom ljubavnom životu. Ribe: Na ljubavnom planu neće sve biti tako bajno. Potajno priželjkujete pažnju jedne osobe, ali niste sigurni da ćete je dobiti.

U drugoj polovini jkanuara očekujte susret sa osoboj koja vam se jako sviđa. Zauzete Ribe će uživati u vremenu koje će provoditi sa svojim partnerom. Riješićete neke probleme koji vučete već mjesecima. Prihvatite svaki poziv za izlazak sa društvom. Dugo niste nigdje izašli, a to bi vam u ovom mjesecu moglo prijati. Opustite se i uživajte.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh