Svaštara

Objavili snimku beskućnikove transformacije, a onda se dogodilo nešto nevjerojatno

KAD JE beskućnik João Coelho Guimarães iz Brazila odbio hranu i umjesto toga zamolio britvu da se obrije, nije ni slutio da će to biti trenutak koji će mu promijeniti život.

Beskućnik - Index

Alessandro Lobo, vlasnik brijačnice i trgovine s muškom modom, umjesto toga mu je priuštio pravu transformaciju. Njegovi su mu zaposlenici sredili bradu i brkove, ošišali ga, a zatim je dobio i novu odjeću i cipele.

“Željeli smo mu pomoći jer je bilo očito da mu je to jako potrebno. Sprijateljili smo se s njim u protekla dva mjeseca, a kad nas je zamolio za britvu, odlučili smo mu umjesto toga dati cijeli tretman. Transformacija je trajala dva sata. Cijeli tim se dobrovoljno javio da mu pomogne i svatko je napravio ponešto da bi na kraju dobili ovaj rezultat”, ispričao je vlasnik za Bored Pandu, prenosi “Index“.

Lobo je njegove fotografije i snimku preobrazbe objavio na društvenim mrežama kako bi i druge potaknuo da pomognu onima manje sretnima, a onda se dogodilo nešto nevjerojatno.

Objava se počela dijeliti i postala je viralna, a među tisućama ljudi koji su je vidjeli našla se i Joãova obitelj. 45-godišnjaka su prepoznale majka i sestra koje su do tad vjerovale da je mrtav jer se nisu s njim čule preko 10 godina. Javile su se Lobou koji ih je spojio s izgubljenim bratom i sinom.

View this post on Instagram

A post shared by P A D O O (@padoooficial)

Ipak, João je i dalje na ulici.

“Sestra ga je htjela odvesti kući, ali on to nije želio. Rekao je da se na ulici osjeća slobodno i da ne želi imati dom”, ispričao je Lobo.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh