Svaštara

Horoskop – šta nam donosi posljednji pun Mjesec u 2020. godini: Energija ljubavi, dobrote i ostvarenja novih želja (od 30. decembra)

Horoskop – Magija punog Mjeseca u Raku donosi vam divnu čaroliju na samom kraju godine!

Cvjetni pun Mjesec - Infpult.info

Iako će 2020. godina mnogima u sjećanju ostati kao teška godina prepuna promjena i izazova, važno je da se foksuirate na darove i lekcije koje vam je pružila.

Šta vam se lijepo dogodilo u 2020. godini?

Koje lekcije ste naučili?

Šta ste otkrili?

Kako ste napredovali?

Bez obzira na teškim situacijama, sigurni smo da i u 2020. godini postoje stvari na kojima ste zahvalni. Zato otpustiite loše emocije i mračne uspomene, fokusirajte se na energiju zahvalnosti i mira. Ovo je posebno važnoi u narednim danima jer nam stiže posljednji pun Mjesec u 2020. godini.

Pun Mjesec 30. decembra obasjat će nebo u znaku Raka. Očekuju nas pojačane emocije, emocionalna težina i intezivna energija. ipak, ovo ne treba da vas plaši, već vam jasno poručuje – vrijeme je za energetsko čišćenje.

Moguće je da ćete uz snagu punog Mjeseca uspijeti da skinete sav emotivni teret koji ste nosili a svojim leđima. To je težak i često bolan proces suočavanja sa vlastitim greškama i zamkama, ali je vrlo važan za ovaj period godine.

Pun Mjesec se pojavljuje 30. decembra i svojom energijom zapljuskuje vas kao talas obalu. Pomaže vam da pustite da ode sve ono što vam više nije potrebno, sve ono negativno što muli vašu dušu i pomaže vam da se otvorite za nove stvari već na početku 2021. godine.

Rakom vlada Mjesec, pa Mjesec u ovoj noći blista u svom elementu u punom sjaju i svi ćemo moći da ga vidimo. Rak je emotivan znak Zodijaka, a boravak punog Mjeseca u njemu fokusira se na naše emotivno stanje i podstiče nas da se posvetimo svojim emotivnim potrebama.

Mjesec nas podsjeća da uvijek imamo moć da živimo ispunjeni ljubavlju, toplinom, lijepom energijom i od svoje duše kreiramo najljepše utočište, naš jedini i pravi dom.

Tokom faze punog Mjeseca, od 30. decembra, odvojite vremena da oslušnete potrebe svog tijela i duše. Posvetite se linom zdravlju i blagostanju. Ponekad je važno staviti sebe na prvo mjesto.

2020. godinu započeli smo punim Mjesecom u znaku Raka, a tako je i završavamo. Samo što smo sada jači i snažniji – spremniji da se suočimo sa preprekama.

Rak je 4. znak Zodijaka, 2020. godina je bila u broju 4, a ovaj broj predstavlja dom, odnosno ono što osjećamo i jesmo kada smo u skladu sami sa sobom.

Kiron, ranjeni iscjelitelj, takođe je aktivan u ovom periodu. Podsjeća nas da nikome ne treba da se dokazujemo, podstiče nas da se stvari slegnu i motiviše nas da usporimo i odmorimo dušu od pretjeranih briga i razmišljanja.

Pun Mjesec je u harmoničnomaspektu sa Uranom, što znači da ćemo možda dobiti neke nagrade za svoj trud i dostignuća. Možda će to biti opipljiv poklon, a moža će biti nešto nematerijalno – iznenadite se!

Ovo je period kada testirmao sebe ne na materijalnom niou, već na emocionalnom i duhovnom – zapitajmo se koliko smo ljubavi, dobrote i iskrenih osmijeha uputili u ovoj godini. Razmislite koliko puta vas je dobrota podstakla da učinite dobra djela. Vrijeme je da vježbamo zahvalnost i oslobodimo se svega onoga tmurnog što nam samo šteti.

Maštajte, budite romantičlni, mislite o ljubavi – čarobna energija punog Mjeseca može vam pred sam kraj godine pomoći da ostvarite još jedan novi san, prenosi “Lovesensa“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh