Svaštara

Nemate dovoljno mjesta u frižideru? Evo kako ćete ga udvostručiti

Potrebne su vam samo stvari koje već imate u svom kućanstvu.

Jaja - Arhiva

Božić je vrijeme kada se toliko hrane priprema da uvijek bude ostataka, pa nije ni čudo da brzo ostanete bez mjesta u frižideru. Međutim, taj problem možete riješiti uz jedan vrlo jednostavan trik, a potrebne stvari već imate u svom kućanstvu, kako prenosi The Sun.

Jedna majka na društvenim mrežama podijelila je svoj trik kako udvostručuje mjesto u svom frižideru, a sve što trebate napraviti je uzeti metalne rešetke iz vaše pećnice te ih staviti u frižider i tako stvoriti dodatne police na koje možete spremati hranu.

Mnogi su ostali oduševljeni njezinim trikom te podijelili svoje pozitivne reakcije. – Ovo je odlično! Ne znam kako se prije nisam sjetila ovoga – samo je jedan od mnogobrojnih komentara, prenosi vecernji.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh