Svaštara

ISPROBAJTE OVAJ TRIK JOŠ DANAS: Dodajte kašiku ŠEĆERA U ŠAMPON! ODUŠEVIT ĆETE SE REZULTATOM

Djevojke, koje pažljivo brinu o svojoj kosi odavno znaju da je “piling kože glave” neohodan za lijepu kosu.

Pranje kose - Vecernji.hr

Takva sredstva uklanjaju mrtve ćelije kože, daju volumen kosi, pa čak i stimulišu njen rast. Neki kozmetički brendovi u svojoj ponudi imaju proizvode dva u jedan – na primker, šampone sa morskom solju.

Međutim, dovitljivi bjuti eksperti su smislili način da bilo koji šampon postane odličan piling za kožu glave. Da bi to uradili, samo dodajte u šampon običan šećer, samo jednu kašiku. Promokešajte šećer sa šamponom na dlanovima i nanesite na koroken kose, stvorite pkenu, operite vodom i nanesite svoj omiljeni regenerator za kosu.


Pristalice ove metode tvrde da je ovaj način pranja kose pravi “spa tretman”. U isto vrijeme, kosa postaje mekša i obimna, a hranljive materije balzama mnogo efikasnije utiču na vlakna kose.

Isprobajte ovaj trik još danas!


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh