Svaštara

SLAĐA DANAS IZJAVILA DA NJOJ I ĐANIJU TREBA 10.000 EURA DA PREŽIVE MJESEC: A evo kako izgleda stan u kojem žive, kad vidite unutrašnjost sve će vam biti jasno

Radiša Trajković Đani prošle godine se sa suprugom Slađom odselio sa Mirijeva i uselio se u novi luksuzni stan u Beogradu na vodi. Popularni bračni par ugostio je ekipu portala Pink.rs u novom domu.

Đani i Slađa nisu žalili para kada su svoju novu luks gajbu uređivali, a kako je folker otkrio, za uređenje enterijera bila je zadužena njegova supruga, budući da je on previše zauzet poslovnim obavezama.

– Za sve je bila zadužena Slađa, a i da sam hteo da pomognem prosto nisam mogao od posla. Ja sam glavni za finansije a Slađa za sređivanje, nije se mnogo namučlila pošto je imala i pomoć stručnih ljudi koji se bave time. Ona je samo izrazila želju šta i kako hoće da skocka – kaže Đani na početku razgovora, dok se njegova supruga smješka i klima glavom,piše Pink.


– Naravno da nam nedostaju komšije sa Mirijeva, ipak smo dugo živeli gore i imali dosta dragih ljudi, ali znate onu staru: ”Čovjek se brzo navikne na bolje”.

Podsjećamo, pjevač Miroslav Ilić je otkrio da mjesečno troši oko 3.000 evra, što, složićete se, nije mala cifra, ali je manja od “mjesečnih potreba” pojedinih pjevača..

Radiša Trajković Đani i njegova supruga Slađa žive na visokoj nozi, a kako nam Slađa kaže, troškovi su im i tokom korone ogromni.

Na konstataciju da je Iliću dosta 3.000 eura, supruga Radiše Trajkovića Đanija je rekla: “Ma kakvi 3.000 evra, jedino ako se grije na Smederevac na drva. Meni toliko samo za račune treba. Na račune najviše trošimo, jer sad nigdje ne idemo, 10.000 eura minimum. Četiri stana, pa za sve računi, infostan, struja… Onda plate, firma, doprinosi… Troškovi su nam ogromni”, rekla je Slađa.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh