Svaštara

UDALA SE ZA PLASTIČNOG HIRURGA, A ONDA SU POČELE OPERACIJE: Od nje je napravio savršenu ženu, evo kako izgleda!

Plastični hirurg Phillip i Anna Craft vjenčali su se 1997. godine, a nakon što je ona rodila njihova dva sina, dopustila mu je da radi s njenim tijelom što želi.

Plastični hirurg iz Miamija Phillip Craft smatra da je njegova žena, nekadašnji model Anna Craft, jednu od najljepših žena na svijetu. Ipak, čak i ljepotice svjetske klase su sklone plastičnoj hirurgiji,zatezanju tijela, pogotovo nakon višestrukih trudnoća. Anna nije iznimka, također.

“Na početku našeg braka, zapravo nisam imala želju da Phillip radi na meni, ali sam također biila u dvadesetima i htjela sam probati Botox”, rekla je za Anna HuffPost.

https://www.instagram.com/p/BcaIF8WFvQ-/?utm_source=ig_embed

On joj je savjetovao da se podvrgne estetskim operacijama, ali na to je pristala tek nakon što joj se tijelo promijenio od dvije trudnoće i porođaja.

Dosad je povećala grudi, imala liposukciju, podigla je zadnjicu, operacijom je oblikovala struk, koristila je botoks i napunila usne i obraze.

“Phillip voli da uređuje svoje sportske automobile, namještaj, a pogotovo mene. Nakon što sam rodila dvoje djece, odlučila sam da mu dopustim da me sredi”, kaže Anna.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh