Svaštara

Svako jutro ustajem u pola pet da spremim mužu doručak: Burna rasprava na Fejsbuku zbog poteza ove žene

Australijanka pokrenula lavinu komentara na Fejsbuku svojom objavom

Broke Smith - Facebook

Bruk Smit, majka četvoro dece iz Brizbejna pored brige o deci i domu, svakog jutra ustaje u pola pet kako bi pripremila doručak suprugu, prenosi LADBible.com.

“Ne idem u krevet dok svima ne pripremim obrok za sutradan, pripremim odeću, i dok kuća nije čista i sudovi oprani”, napisala je u jednoj Fejsbuk grupi u domaćinstvu.

“Nekad idem u krevet u devet uveče, a nekad u ponoć, ali uvek ustajem u isto vreme – pola pet, kako bih napravila doručak mužu i skuvala mu kafu, a onda popila svoju šolju kafe, oprala kosu u miru i tišini, uradila vežbe, meditirala i spremila se za dan, kaže ona i dodaje:

“Srećna mama znači i srećna porodica. Radite ovo čak i kada se osećate lenji, bićete zadovoljni tokom dana.” piše “Stil Kurir“.

Nakon ove objave, nizali su se komentari.

“Moja mama radila je ovako za mog tatu, ali on je rođen 1929., a ona 1931. godine. Sada je 2020. Moj suprug sam sebi pere odeću, deca sama prave doručak., glasio je jedan od komentara, na koji je Bruk imala spreman odgovor.

“Uvek postoje pozitivni i negativni komentari, a mnogo žena misli da živim kao u pedesetim i da ne bi trebalo raditi ovakve stvari za supruga. Smatram da ako neko radi na suncu ceo dan, najmanje što mogu da učinim za njega je da skuvam i očistim. Mislim da smo srećnija porodica baš zbog tih tradicionalnih stvari koje negujemo”, napisala je Bruk.

Objavljuje Brooke SmithSrijeda, 15. travnja 2020.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh