Svaštara

Horoskop – šta nam donosi mlad Mjesec u Jarcu 13. januara 2021. godine: Očekuju nas 4 lijepe stvari i snažna energija obilja

Šta nam donosi moćni prvi mlad Mjesec u 2021. godini – Evo na koga će najbolje uticati!

Mlad mjesec - Pikabu.ru

Mlad Mjesec u astrologiji predstavlja novi početak, odnosno novi ciklus života u kojem treba kreirati nove namjere i ciljeve. Iako ga na nebu ne vidimo kao što je lako uočiti pun Mjesec, mlad Mjesec ima jednako snažnu energiju koja može uticati na naš život.

Sljedeći mlad Mjesec koji nas očekuje je prvi mlad Mjesec u 2021, godini i dogodit će se 13. januara u znaku Jarca. On nam daje snažnu pokretačku energiju za ostvarenje novogodišnjih odluka.

Imat ćemo priliku da posadimo sijeme, napravimo važan korak ili stvorimo čvrst temelj po pitanju stabilnih finansija ili promišljene strategije na polju karijere. Važno je samo da budete strpljivi, jer sve što uradite ishitreno može se negativno odraziti na vaš dalji put.

Zanimljivo je što se mlad Mjesec događa u istom znaku u kojem je trenutno Sunce, u znaku Jarca. To se događa zato što tokom mladog meseca dolazi do poravnanja Mjeseca i Sunca što donosi dodatnu energiju rasta, potencijala i novih prilika.

Evo kako će još prvi mlad Mjesec u 2021. godini, 13. januara, uticati još na naš život.

1. Moguće su promjene raspoloženja i potreba za samoćom.

Željet ćete da se osamite i bavite svojim mislima i unutrašnjim bićem. Uđite u svoj unutrašnji svjiet introvertnosti i ne plašite se da odložite bilo kakve planove i druženja ako biste radije ostali sami. Samoća će vam prijati.

2. Bićete pospani.

Budući da mlad Mjesec ima nedostatak sjaja, sa njim padaju i nivou naše energije. zato se odmarajte i opuštajte kad god imate priliku za to.

3. Osjetit ćete snažnu motivaciju za ostvarenje vlastitih ciljeva.

Vaše ambicije će se povećati i željet ćete da napravite važne poteze na putu njihovog ostvarenja. Ne plašite se da nećete uspjeti zbog gore pomenutog pada energije, jer to je samo pauza, trenutak odmora i punjenja baterija prije nego što zaronite u svoje ciljeve i projekte.

4. Budite nježni prema sebi i vježbajte pozitivnost.

Mlad Mjesec vas podstiče da budete ljubazniji i manje kritični prema sebi, kao i da zaštitite svoju osjetljivu energiju. Izbjegavajte da probodite vrijeme sa pesimističnim ljudima i onima koji vam ukrožavaju pozitivan energetski tok. Radite stvari koje vas čin radosnim i dopustite da vas preplavi energija uzbuđenja zbog novih poslovnih mogućnosti i lijepih promjena, prenosi “Lovesensa“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh