Svaštara

14.12. mladi Mjesec u Strijelcu, šta to znači za ostale znakove: Sve se mijenja, najtačniji horoskop do sada

Pomrčina i mlad Mjesec se događaju 14.12. na 23. stupnju Strijelca i donose ogromnu volju za životom i nove ideje.

Strijelac - Balkanspress.com

Sve se mijenja, pokreće se novo doba i nove vizije. Otvaraju se vrata sreće i optimizma!

U ovom posljednjem mjesecu u godini mnogima se život mijenja iz korijena. Pomrčina i mlad Mjesec se događaju 14.12. na 23. stupnju Strijelca, što odgovara stupnju Vodenjaka, piše “Novi“.

Događanja su iznenadna kod mnogih osoba, tako da dobijate ogromnu volju za životom i nove ideje. Neka rješenja se iznenada pokreću, dok se s druge strane mogu kod pojedinaca događati da ne vide izlaz iz raznih situacija i da se u životu osjećaju sumorno i jadno.

Kako je, vladar Strijelca, Jupiter na posljednjem stupnju Jarca, onda nije ni čudo da može doći do sumornih situacija, zabrinutosti, crnih slutnji, jer je tu i Saturn pridružen. Saturn i Jupiter kucaju na Vodenjačka vrata budućnosti, svjetlosti, optimizma, novih ideja, projekata i ciljeva.

Nove vizije i novo doba se pokreće, htjeli mi to ili ne, sve se mijenja. Za vrijeme mladog Mjeseca i pomrčine ogromne želje su da se bude s voljenom osobom, što vam može biti ispunjeno.

Venera već 15. ulazi u Strijelca, otvara vrata sreće i optimizma pa maštate o dalekim putovanjima s voljenom osobom i novim iskustvima zagledani u novu budućnost i ljepše sutra.

Što donosi pomrčina za svaki znak i podznak?

OVAN

Dragi Ovnovi, vi možete od ove pomrčine pokrenuti novo obrazovanje, neke nove ideje u svom životu. Ovnovi koji imaju neke zamršene životne tokove ili neke sudske sporove, mogu to sada razrješavati.

Svakako da se mogu događati neki iznenadni dramatični tokovi. Moguće je da budu poljuljana vaša neka uvjerenja i da jednostavno izgubite veru. Promjene koje se budu događale mogu biti vama od životne važnosti.

BIK

Dragi Bikovi, kod vas se može događati neka psihička promjena koja vodi ka depresivnom stanju. Mnogi Bikovi trebaju biti spremni za iznenadne promjene dok pojedine osobe dobivaju ponovnu šansu da isprave svoje greške iz prošlosti.

Već od 15. Venera, vaš planet, prelazi u Strijelca gdje su naglašene strasti, zabava, ljubav pa budite otvoreni i dozvolite da vam se život promijeni na bolje.

BLIZANCI

Dragi Blizanci, ova pomrčina Sunca se događa u vašoj sedmoj kući partnerstva i ljubavi pa bi moglo doći do trzavica u vezama, kako poslovnim tako i u ljubavi.

Sasvim je sigurno ako je vaša veza ili brak na izdisaju da se sada možete prekinuti. Sve stvari koje ste dugo potiskivali sada oživljavaju samo da bi ste se s njima suočili i za sva vremena izliječili.

RAK

Dragi Rakovi, kod vas se ova pomrčina događa u vašoj poslovnoj sferi pa možete doživjeti promjene u tom području. Potrebno je da pazite ako trebate donijeti neke odluke da to ne bude iz nepromišljenosti.

Uvjeti rada se sigurno mijenjaju, a i pojedini Rakovi mijenjaju radno mjesto. Nema potrebe da se bojite promjene, jer ova može biti dosta interesantna i dobra za vas.

LAV

Dragi Lavovi, kod vas se ova pomrčina događa u vašem petom polju, ljubavi, djece, zabave itd. Potrebno je da malo bolje pazite na djecu, ako ih imate. Naglašen je veći stres, bilo zbog djece ili vaše osobne ranjivosti.

Pojedini Lavovi će morati rješavati financijska pitanja ili će imati probleme s osobom s kojom su u vezi. Strahovi, depresija i loši snovi su također prisutni. Bez obzira na nekih par lošijih dana, pred vama je ipak lijep mjesec.

DJEVICA

Drage Djevice, kod vas je ova pomrčina u vašoj četvrtoj kući, što se odnosi na kuću, obitelj pa ukućani mogu biti dosta nestašni ili se događaju neki kvarovi po kući. Moguća su i neka iznenadna događanja s roditeljima.

Pojedine Djevice se mogu usmjeriti na neke duhovne preporode. Dobro pazite prilikom iznošenja nekih stvari koje ste potiskivali, jer možete naljutiti partnera. Promjene su neminovne u kući.

VAGA

Drage Vage, kod vas se ova pomrčina Sunca događa u polju komunikacije, rodbine, susjedstva, prometa, automobila, aparata i drugih uređaja pa bi tu moglo doći do problema kao što su kvarovi, lošija komunikacija i popravci.

Pojedine Vage mogu poraditi na svom imidžu od frizure do garderobe itd. Pojedine koje su upisale neki vid učenja sada mogu to mijenjati za nešto drugo. Sve se mijenja čime niste zadovoljni pa su čak i prijateljstva na testu.

ŠKORPION

Dragi Škorpioni, kod vas se pomrčina događa u vašem polju financija. Kako imate ogromnu podršku Marsa ne morate brinuti, jer vam on daje ogromnu energiju i samopouzdanje. Kako je i Neptun uključen, ako imate djecu, postoji neki vid brige za njih.

Moguće su napetosti pa izbjegavajte aktivnosti koje vas ne čine sretnim. Pojedine stare rane sada se mogu otvoriti samo da bi se napokon iscijelile. Budite strpljivi, moguće je da vam treba više vremena da sve razriješite i krenete nekim novim putem.

STRIJELAC

Dragi Strijelci, kod vas se događa ova pomrčina Sunca i mlad Mjesec, što vam daje mnogo planova, ideja pa možete imati i neke još talente ili napokon shvatiti koliko imate talenta. Mnogi Strijelci kada rade nešto oni ulaze još u drugu ideju pa nikako da završe započeto.

Kako ova pomrčina ima aspekt s Neptunom koji je u vašem četvrtom polju kuće i obitelji, oni mogu imati neke veće zahtjeve i brige. Moguće su i neke intervencije u kući. Ipak je kod vas strpljenje najbitnije do uspjeha i ustrajnost.

JARAC

Dragi Jarci, kod vas se ova pomrčina i mlad Mjesec događa u vašem polju duhovnosti, psihe, izolacije itd. Moguće je da budete depresivni i da vas preplave pesimistične misli pa budite oprezni da vas ne povuku na dno. Ipak je život lijep pa ga ne treba činiti lošim i nepotrebnim mislima.

Pokušajte meditirati ili se pomoliti na sebi svojstven način. Iako je pomrčina, kod vas se može osvijetliti svaki dio vaše duše. Pojedini Jarci mogu se iscijeliti samom spoznajom što ih muči i osloboditi se kroz neku avanturu ili suočavanje koje nije nimalo ugodno, ali ono oslobađa i donosi vam olakšanje i razrješenje problema.

VODENJAK

Dragi Vodenjaci, kod vas se ova pomrčina događa u vašem polju koje bi moglo donijeti neke stvari vezano za prijateljstva, nadanje, želje, očekivanja. Možete brinuti o djeci ako ih imate i zbog njihovog života.

Mnogim Vodenjacima predstoji promjena u ljubavi, posebno onima koji su slobodni. Jupiter koji je vladar vaših prijatelja sada ulazi u vaše polje i vi nakon dvanaest godina postajete šarmantni, omiljeni i zabavni. Bude se novi vidici znanosti koju volite oduvijek.

RIBE

Drage Ribe, kod vas se ova pomrčina događa u polju karijere pa se tu može događati promjena. Najbolje bi bilo da ovaj period oko pomrčine ne radite ništa ozbiljno već se izolirajte kod svoje kuće i nađite neku zabavu.

Moguće je da imate želju za promjenom jer instinktivno osjećate mnogo pa se zbog toga i bojite drugih ljudi, a posebno neprijatelja od kojih se trebate udaljiti. U vašoj karijeri se mnoge stvari događaju i mijenjaju i ništa ne ostaje kao što je bilo, prenosi “Atma“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh