Svaštara

Ljubavna astro analiza do 20.12. – Lavove će pratiti sreća, Škorpije će biti veoma osjetljive

Lavove će pratiti sreća, Škorpije će biti veoma osjetljive

infpult

Ovan: Slobondi Ovnovi bi trebali da se posvete svom privatnom životu i ne bi trebali da se nepromišljeno upuštaju u veze. Oni koji su u vezi bi trebali završavati sve obaveze u toku dana kako bi se u večernjim satima mogli posvetiti svom partneru i porodici.

Vikend bi mogao biti povoljan za aktivnu komunikaciju kako za one koji su u vezi tako i za one koji su slobodni. Bik: Potrebno vam je više samopouzdanja kako biste pronašli harmoniju u vešem životu. Zahvaljujući pozitivnoj energiji zvijezda i planete, moći ćete da pronađete sklad u vezi, a oni slobodni nebi trebali propustiti priliku da flertuju sa osobom koja im se sviđa.

Petak i subota će biti najpovoljniji dani za romantiku, a do tada se posvetite završavanju svih svojih obaveza. Blizanci: Ovo će biti prilično stresna sedmica za osobe rođene u znaku Blizanaca, a uzrok tome će biti rastrganost između posla i privatnog života.

Za one koji su u vezi je važno da posvete malo više vremena svom partneru i ne uskraćuju mu pažnju i komunikaciju. Oni koji su slobodni bi trebali da odlože potragu za svojom srodnom dušom za neki povoljniji period. Rak: Kako bi održali dobro raspoloženje posvetite se svojim hobijima ili onome šta vas usrećuje.

Na taj način ćete olakšati održavanje harmonije u vezi, a oni koji su u potraži za srodnom dušom će na ovaj način izgraditi svoje samopouzdanje. Bićete slobodniji u svom ponašanju čime biste mogli izazvati simpatiju i nježnost kod suprotnog pola. Lav: Lavove će ove sedmice da prati sreća.

Planete će biti u povoljnom položaju što će vam pomoći u bilo kojem poslu kojim se bavite. Oni koji su u vezi ili braku bi trebali vikenda da posvete svom partneru kako bi ojačali svoju vezu. Oni koji su slobodni bi mogli otići na neočekivano putovanje tokom kojeg bi mogli upoznati potencijalnog partnera za ozbiljnu vezu.

Djevica: Sve što se bude dešavalo u ovoj sedmici će pozitivno da utiče na raspoloženje Djevica. Želja za aktivnim radom na samom sebi biće odličan lijek za usamljenost. Oni koji su u braku neka se posvete partneru kako bi do nove godine vratili potpuno međusobno razumjevanje.

Vaga: Vage u ovoj sedmici neće moći da sjede na mjestu, a ni sreća ih neće zaobići. Ako uspijete da pređete preko svog ponosa i iskreno razgovarate sa partnerom o sumnjama i brigama, moći ćete da poboljšate svoj odnos sa njim. Pokušajte da se ne prepuštate svojim strahovima i kompleksima.

Oni koji su slobodni bi trebali da drže oči otvorene jer nikada ne znate gdje ljubav vašeg života može da se pojavi. Škorpija: Škorpije će biti pune emocija u ovoj sedmici. Oni koji su u vezi će biti dobiti vjetar u leđa od svog partnera, a zahvaljujući toj podršci će zajedno moći da pomjeraju planine.

Ova sedmica će biti veoma povoljna za slobodne Škorpije koje bi mogle da ostvare nova poznanstva, a flert i komplimenti će vam pomoći da vjerujete u sebe i otvorite se prema srećnoj budućnosti. Strijelac: Oni Strijelčevi koji su slobodni bi trebali da započnu planiranje svojih obaveza kako bi sve stigli na vrijeme, biće vremena za ljubavne veze.

Oni koji su u vezi bi trebali više pažnje da obrate na zahtjeve svog partnera kako bi izbjegli sukobe. Oni koji su slobodni bi trebali biti oprezni prilikom flertovanja, slušajte svoj unutrašnji glas kako bi izbjegli moguće greške. Jarac: Jarčevi neće imati mnogo vremena za romantiku jer će biti fokusirani na završavanje obaveza prije novogodišnjih praznika.

Veoma je važno da oni koji su u vezi posvete malo više vremena svojim voljenima, a oni koji su slobodni treba da obrate pažnju na nova poznanstva. Vodolija: Pozitivan stav i samopouzdanje će vam pomoći da pronađete harmoniju u svom privatnom životu.

Oni koji su slobodni ne bi trebali da propuste priliku da koja bi mogla da se pokaže kao veoma srećno poznanstvao. Oni koji su u braku bi mogli biti nervozniji nego inače, ali ako budete pažljivi prema svojim voljenima to može da se izbjegne.

Ribe: Vikend će biti veoma povoljan za Ribe koje su slobodne. Takođe će biti pogodan za porodična okupljanja i nova poznanstva. Imajte više vjere u sebe kako ne biste zbunili partnera pretjeranom stidljivošću i distancom. Oni koji su slobodni bi trebali malo da porade na svom ponašanju i da neke stvari promijene ako žele da privuku suprotan pol.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh