Svaštara

Poljubac ili šargarepa – konj u Rusiji odgrizao nos čovjeku

Dvadesetpetogodišnji stanovnik Sankt Petersburga ostao je bez nosa, jer je njegovo prisustvo zasmetalo konju kome se približio.

Konj - Twitter

Vasilij je verovatno je želeo „da se pokaže” pred ženom, koju je video na konju u centru Sankt Peterburga i kojoj se udvarao, ali je njegov pokušaj propao.

Uprkos tome što ga je dama upozoravala da se ne približava konju, jer to može biti opasno, Vasilij, za koga se spekulisalo da je bio pod dejstvom alkohola, nije prezao od namjere da dobije poljubac konja, prenosi readsector.com.

Vasilij je međutim poricao da je bio pijan i kaže da je samo želeo da životinji da šargarepu, prenosi portal Fontanka.

Životinja je ipak, svakako – odreagovala na njegovo prisustvi, i ugrizla muškarca, koji je zbog povreda morao da bude prebačen u bolnicu.

Kanal Baza telegram, objavio je fotografiju na kojoj se vidi u kako je lošem stanju čovek posle incidenta.

Među komentarima lokalnih policajaca je i onaj u kome se navodi da bi Vasilij „još gore prošao da je dobio recimo udarac kopitom, jer bi to bilo mnogo strašnije od onoga što mu se desilo i što može da reši estetski hirurg, prenosi rts.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh