Svaštara

24 sata jela isto kao i Megan Markl: Evo u kojim obrocima se krije tajna njene savršene linije

meghan markle

“Osjećala sam se kao princeza”

Novinarka Elite Dejlija Džulija Giera odlučila je da tokom jednog dana proba ishranu Megan Markl i otkrije tajnu njene savršene linije. Vodila se informacijama koje je Megan otkrila u svojoj ishrani u intervjuu za časopis “Delish”.

Kako je rekla, dan započinje šoljom vrele vode sa sveže isceđenim limunom.

– Toliko zdravlja, ne mogu da podnesem. Doslovno, nisam mogla da popijem napitak. Prezirem limunadu, ali mi je bilo još gore to što je voda topla. Jednostavno mi ne odgovara. Ali u ime engleske krune, odlučila sam se za kompromis za koji sam sigurna da Megan neće smetati i pila sam biljni čaj sa limunom – napisala je Džulija.

Doručak i užina
Markl je u intervjuu otkrila da za doručak najviše voli da jede omlet od dva jaja sa dosta povrća.

– Za razliku od vode sa limunom, i ja volim jaja – rekla je novinarka. Megan je časopisu “Delish” rekla da bi uvek radije jela obimniji doručak poput jaja sa sirom i tost hlebom nego nešto slabije poput ovsene kaše.

Džulija je preskočila tost hleb i kasnije bila gladna, ali napravila je sebi omlet sa dva jaja, belim lukom i brokolijem.

Sledeći obrok bile su jabuke sa kikiriki puterom i malim iznenađenjem.

– Ovo je bio jedini obrok prema kojem sam bila sumnjičava, ali znala sam da moram proći kroz njega ako želim ceo dan da jedem kao Megan. Tako sam probala ovu čudnu kombinaciju. Kad sam čula da ona ovo voli da jede, isprva sam bila oduševljena jer volim jabuke i kikiriki puter. Ali onda sam shvatila da ih ona soli. Dodavanje soli izgleda tako pogrešno, ali zapravo su jabuke imale odličan ukus. Ponovila bih ovo – zaključila je Džulija.

Ručak i večera
Za ručak je bila bogata salata sa humusom. Megan je u intervjuu rekla da voli salatu “sa nekom vrstom proteina”, pa je Džulija ovde morala da improvizuje.

U činiju je stavila spanać, pečurke, žutu papriku, suve brusnice i humus, odnosno namaz od leblebije.

Shvatila sam da volim humus, ali humus mene ne voli. Iako me je stomak boleo sledećeg jutra, ne kajem se. Kombinacija je bila ukusna – rekla je.

Za večeru Megan obično jede ugljene hidrate ili testenine.

Kao što je Megan rekla, ugljeni hidrati su njen kriptonit i ona ne može da odoli tanjiru testenine. Džulija je priznala da ni njoj nije smetao ovakav obrok.

– Sve u svemu uopšte nije bilo teško hraniti se kao Megan Markl, jer obe volimo istu hranu. Takođe volim sveže voće i povrće u ishrani i žitarice od celih zrna. Kao ni Megan, ni ja ne mogu da odolim čaši vina – zaključila je Džulija, prenosi telegraf.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh