Svaštara

SVAKI PUT NAKON ODNOSA MOJ DEČKO ME ŠOKIRA: Zašto radi OVO uopšte mi nije JASNO, kaže da će PROĆI, ali isto je!

Imam 24 godine i već skoro 4 godine sam u vezi sa svojim dečkom

Djevojka - Infpult.info

Svako od nas se sa naletom emocija bori na svoj neki način.

Seksualni odnos i seksualno uzbuđenje za mnoge nije samo fiziološka potreba, već i emotivni čin.

Međutim, jedna devojka se požalila da njen momak ima neuobičajen naboj emocija nakon seksa.

“Imam 24 godine i već skoro 4 godine sam u vezi sa svojim dečkom. Naš odnos je uglavnom dobar, kao i seks. Ipak, nakon što doživi orgazam, moj dečko svaki put plače”, rekla je ona.

Kaže da je mislila da je to nešto privremeno, ali da se problem nikada nije rešio.

“Čini mi se da ovo nije baš normalno i da je možda emocionalno oštećen. Šta da uradim da on više ne plače? On se u tom trenutku pretvori u pravo dete i ponaša se jako čudno”, iskrena je.

Ona tvrdi da ovakvi izlivi emocija loše utiču na nju i da na ovako nešto nije bila spremna.

“Razmišljam i o raskidu. Prosto ne znam na koji način ovo može da se reši. Nije mi uopšte prijatno u tim trenucima i ne želim da mu budem majka ili psihijatar. Želim samo da od početka do kraja imamo normalan seksualni odnos”, kaže ova devojka.

Psiholog Hariš Ijer joj je odgovorila da je za ljubav potrebno mnogo ljubavi i podrške, a da je njenom partneru neophodna veća doza empatije.

Dodaje da joj je jasno da ona ne želi da izigrava stručnu pomoć svom dečku, ali da mora pažljivo i iskreno da razgovara sa njim.

“Ne bi bilo loše da mu predložite da idete na zajedničku terapiju, kako biste utvrdili njegov problem i popravili vaš odnos. Treba da budete brižni i pažljivi, ali ne na svoju štetu. Uradite sve što je do vas, a onda vidite kojim tokom će se stvari odvijati”, posavetovala je Ijer ovu devojku, prenosi espreso.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh