Svaštara

Četiri najljubomornija horoskopska znaka

Intenzitet ljubomore razlikuje se od osobe do osobe, ali zavisi i od horoskopskog znaka. Ova 4 znaka važe za najljubomornije partnere.

Ljubomora - Blogspot

Ribe

Ribe su u vezi neprestano ljubomorne. One imaju najveći strah od napuštanja pa često umišljaju neke stvari. Ako im nešto postane sumnjivo, spremne su i da špijuniraju partnera.

Škorpion

Osobe rođene u znaku Škorpiona najteže kontrolišu ljubomorne ispade. Vrlo su posesivne i ne vole kada se njihova bolja polovina nalazi u društvu suprotnog pola kada oni nisu prisutni.

Lav

Najveći egoisti, Lavovi nikada ne vole da budu izvan centra pažnje. Oni vrlo lako mogu postati ljubomorni i na vašu najbolju prijateljicu ako joj pridajete previše pažnje.

Ovan

Ovnovi važe za opsesivno-ljubomorne osobe. Ako mu niste dan prepričali do posljednje sitnice i nešto prećutali, čak i slučajno, Ovan će se stravično naljutiti i izazvati svađu, prenosi “Krstarica“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh