Svaštara

Dnevni horoskop za subotu 5. decembar 2020

Lavovi uspješni na poslu, Škorpije muči zdravlje, Rakovi uživaju u ljubavi, Djevice nervozne

OVAN

Očekuje vas kontakt sa predstavnicima medija tokom kojeg ostavljate odličan utisak. Određena osoba vam je u mislima. Problem je što nije slobodna tako da ne preduzimate ništa. Zdravlje je stabilno.

BIK

Fokusirani ste na nove poslovne planove. Držite ih u tajnosti jer ne želite da iko kopira vašu ideju. Pokazujete interesovanje za osobu koja ne živi u vašem mestu. Udaljenost ne vidite kao problem. Ograničite unos slatkiša.

BLIZANCI

U fazi ste realizacije poslovnih ideja koje ste sami osmislili. Zadovoljni ste jer daju očekivane rezultate. Ustručavate se da priđete simpatiji i predložite vezu jer se plašite da će vas odbiti. Moguć je bol u kičmi.

RAK

Vaše zalaganje, pristup radu i uspesi su primećeni od strane nadležnih organa. Dobijate nove obaveze i veću odgovornost. U potpunosti se posvećujete voljenoj osobi. Neophodna vam je emotivna sigurnost. Zdravlje je stabilno.

LAV

U potpunosti ste skoncentrisani na poslovne obaveze. Sve se odvija baš onako kako ste planirali. U mislima vam je bivši partner. Nemate hrabrosti da ga pozovete. Zdravlje je zadovoljavajuće.DEVICA

Totalno ste iznenađeni situacijom na poslu. Rezultati su daleko od očekivanih što vam deluje prosto neverovatno. Nije vam jasno šta se desilo. Zanima vas mišljenje partnera o mogućnosti odlaska u inostranstvo. Nervi su osetljivi.

VAGA

Poslovna situacija je stabilna i sve se odvija na uhodan način. Uživate u poslu i mogućnostima koji vam pruža. Imate pogrešan pristup prema partneru. Pokušavate da mu nametnete pravila koja on odbija da prihvati. Zdravlje je solidno.

ŠKORPIJA

Konačno rešavate poslovni problem koji vas je dugo mučio. Jako ste srećni zbog toga. Održavate redovnu komunikaciju sa simpatijom. Ne želite da uđete u vezu na brzinu. Mogući su problemi sa štitnom žlezdom.

STRELAC

Upoznajete osobu iz svoje struke. Imate utisak da možete da ostvarite zadovoljavajuću zajedničku saradnju. Niste sigurni da li treba da pokažete otvoreno interesovanje simpatiji, jer vam je koleginica. Ograničite unos hrane.

JARAC

Nezadovoljni ste finansijama tako da ste u potrazi za sponzorom. Odličan je dan za potpisivanje sporazume o sponzorstvu. Maksimalno uživate u vezi i posvećujete se partneru. Moguć je pad neraspoloženja.

VODOLIJA

Nezadovoljni ste kako se razvija saradnja sa strancima. Brine vas što ne uspevate da nađete zajednički jezik. Na emotivnom polju nema novih dešavanja sem neke neobavezne komunikacije. Stomak je osetljiv.

RIBE

Fokusirani ste na poslovne obaveze i završavate ih u roku. Priliv finansija vas dodatno motiviše da nastavite istim tempom. Bračni odnos je stabilan i pruža vam utočište. Mogući su problemi sa spavanjem,piše Stil


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh