Svaštara

Mladoženja je ostavio mladu dva dana pred svadbu – njena osveta oduševila je cijeli svijet

Sara Kamins je mislila da će vjenčanje biti najljepši dan u njenom životu!

Uplakana mlada - Vecernji.hr

Međutim, njen vjerenik je raskinuo sa njom dva dana prije svadbe. Sara je bila potpuno slomljena, naročito zato što je vjenčanje planirala pune dvije godine. Gosti su već bili pozvani, a skoro svi troškovi su bili plaćeni.

Morala je da otkaže vjenčanje i obavijesti sve zvanice.

Međutim, ova 25-ogodišnjakinja nije htjela da dopusti da je tuga slomi. Došla je na sjajnu ideju!

Riješila je da ipak iskoristi to što je restoran već plaćen, pa je priredila veliku feštu za beskućnike.

Uz pomoć organizatorke vjenčanja, bacila se u akciju. Doveli su više od 100 beskućnika, koji su imali gozbu svog života. Oni su uživali u ukusnoj hrani, a nisu imali dovoljno riječi zahvalnosti.

Ovaj predivni gest dogodio se pre tri godine, a i dalje privlači pažnju na Internetu. Možda zato što su humani gestovi postali toliko rijetki? Pogledajte:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh