Svaštara

Horoskopski znak koji ima malo pravih prijatelja

U pogledu prijateljstva, može se reći da je krug interesovanja ovog znaka veoma širok, ali su mu istinski prijatelji – malobrojni.

Djevojka - Astrosudbina.com

Naime, iako upadljivo privlači druge osobe, ovaj znak teško uspijeva da sa njima održi odnos pravog prijateljstva. Pa ipak, kad se prijateljska veza učvrsti, iskreno je spreman da pomaže prijatelju, da mu organizuje život ako je potrebno i da mu otvori nove horizonte interesovanja, prenosi “Krstarica“.

Da bi neko bio prijatelj ovog znaka, mora sa njim imati zajednički interes, a zatim i razgovor tokom kojeg se pokazuje sposobnost ovog znaka da cijeni mišljenje drugih ljudi.

Budući da je obdaren izuzetnom fizičkom izdržljivošću, ovaj znak olako podvrgava organizam prejteranim naporima, pa lako postaje žrtva akutnih bolesti, mada istovremeno ima upadljivu sposobnost brzog ozdravljenja.

Njegov najbolji prirodni lijek je san, dubok i dug, koji blagotvorno djeluje na čitav njegov nervni sistem.

Infektivne bolesti su kod njega prilično rijetke, kao i hronične.

Njegove slabe tačke su glava, oči, zubi, stomak i bubrezi.

To je O V A N (između 21. marta i 20. aprila).


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh