Svaštara

DOK ŽENE MRZE OVO NA SEBI, MUŠKARCI ― OBOŽAVAJU

Suprotno opštem (ženskom) mišljenju, jedan deo tijela koji žene skrivaju zbog nesigurnosti upravo je ono što se jako sviđa muškarcima.

Jedna poznata stranica posvećena fitnesu sprovela je anketu o privlačnim fizičkim osobinama oba pola, a rezultati su doveli do zanimljivog zaključka.

Anketirani muškarci naveli su stomačić kao poželjnu žensku fizičku osobinu. Čak su i muškarci koji vole mišićave i atletski građene žene naveli kako je stomačić s*ksi i vole ga videti na ženi više od isklesanih trbušnjaka,piše Glossy

Kada je u pitanju lice, 87 posto muškaraca izjavilo je kako na njemu prvo primeti oči, a na drugom mestu našle su se usne. Većina muških ispitanika potvrdila je da preferira “prosečan” izgled ženskog tela, a atletski građeno žensko telo prioritet je za samo 3 posto anketiranih muškaraca.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh