Svaštara

MAJKA 16-ERO DJECE U VIDEU POKAZALA KOLIKO ODJEĆE OPERE U JEDNOJ SEDMICI

Najstariji je 23-godišnji sin Kenn, a najmlađi jednogodišnji Ledger.

Veš / Screenshot

U punoj kući uvijek je puno posla, a najviše je zaprljanog rublja, priznaje ova zaposlena majka. Ipak, razvila je sistem koji olakšava proces pranja, sušenja i slaganja rublja, a ima i pomagačicu – 14-godišnju kći LiLee, prenosi “Hayat“.

Ako ne perem rublje sedam dana, stvar izmiče kontroli – rekla je u videu koji je objavila na YouTubeu i pokazala gomilu rublja koja se skupila u samo sedam dana. Naime, svako dijete u danu nosi jednu do dvije kombinacije odjeće te pidžamu.

Ovo su njeni trikovi


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh