Svaštara

Niko nije domišljatiji i duhovitiji od ovih pet horoskopskih znakova

Neki judi imaju prirodan šarm, duhovitost i dosjetljivost. Astrolozi kažu da na to uveliko utječe i horoskopski znak, a ovo je pet najduhovitijih i najdomišljatijih horoskopskih znakova koji imaju sve – i humor i inteligenciju.

Osmijeh - 6yka.com

Znaju šta reći i kada to reći. Oni su oni s urnebesnim forama i odgovorima na vaše fore te su istinski smiješni bez previše napora.

Ovan

Veoma su oštroumni te brzo razmišljaju. Oni će vas uvijek nasmijati s nekom dosjetljivom forom te će razgovor odvesti u smjeru koji drugima ne bi ni pao na pamet, prenosi “Index”.

Blizanci

Nevjerovatno su duhoviti i jednako tako društveni. Vole biti u centru pažnje i mogu bilo koga šarmirati svojim humorom i duhovitošću.

Lav

Iako ponekad djeluju ozbiljno i fokusirano na samo jednu stvar, Lavovi znaju biti veoma dosjetljivi i zabavni te nasmijati sve oko sebe.

Strijelac

Veoma su inteligentni te im je i humor takav. Ako ste fanovi sarkazma, u društvu Strijelaca ćete svakako uživati.

Vodenjak

Vodenjaci su veoma odvažni i uz to obožavaju nasmijavati ljude. Često će ispaliti neku foru potpuno ozbiljnog lica i time vas pomalo zbuniti.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh