Svaštara

Ova 3 znaka Zodijaka moraju biti oprezni: Očekuju ih izazovni dani do 23. decembra

Vladavina Strijelca trajat će do 23. decembra, a nekim znakovima Zodijaka Sunce u ovom avanturističkom znaku neće donijeti dobru sreću.

Žena - Tarot-horoskop.com

Jupiter, planet obilja, rasta i ekspresije uvodi nas u rizične situacije tokom vladavine Strijelca, ali od nas zahtjeva i da poduzmemo punu odgovornost za svaki postupak.

Jupiter je u ovom periodu u znaku Jarca, znaku koji je sklon prijeći granice. Zato su naredni dani rizični za velike odluke, ishitrene poteze i planove za budućnost.

Evo koja 3 znaka očekuju teški dani do 23. decembra 2020. godine:

Bik – Velika ljubavna oluja
Duboko udahnite dragi Bikovi. Sunce u Strijelcu osvjetljava vašu osmu kuću intimnosti transformacije, ega i smrti – očekuju vas veliki izazovi u ljubavi, piše “Atma“.

Nećete imati energije da se izborite sa svim preprekama koje vam se pojave na putu.

Partner neće imati razumijevanje za vaše nezadovoljstvo, a mnoge emocije ćete duboko potisnuti unutar svoje duše. Ne donosite nagle odluke – sačekajte da oluja prođe.

Djevica – Previše misli i nesigurnost
Naporno ste radili, ali još uvijek ne vidite napredak i smatrate da vaš rad nije dovoljno nagrađen. Sunce je trenutno u vašoj četvrtoj kući doma, obitelji i emocija – moguća je apatija, osjećaj praznine i melankolija.

Fokusirajte se samo na stvari koje su u vašoj moći, odnosno kontroli. Mnoge stvari koje su dogodile, već ste očekivali, ali niste mislili a će vas ovako pogoditi.

Usmjerite svoju energiju na rješenje izazova, ali nemojte izgubiti balans između poslovnog i privatnog. Provodite više vremena s partnerom ili prijateljima.

Jarac – Traganje za svrhom
Još malo je ostalo do vašeg rođendana, Sunce će ponovo ući u vaš znak i očekuje vas jedan novi ciklus života. Do tada ćete tragati za svojom pravom istinom i svrhom. Željet ćete pokazati drugima koliko ste napredovali, ali mnoge stvari će vas sputavati.

Svaki put kada se udubimo u svoju dušu, možemo pronaći nešto što nam se ne sviđa, a što smo davno “zakopali!” Važno je da to u potpunosti prihvatite.

Ne odustajte od svojih ambicija. Sanjajte, više odmarajte i oprostite se sa sjenama iz prošlosti. Uskoro vas očekuje bolji period


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh