Svaštara

Horoskop – Koje novogodišnje odluke treba da donesu Bik, Djevica i Jarac

Novogodišnji horoskop za Bika, Djevicu i Jarca – kakve odluke će vam donijeti sreću u narednoj godini!

Djevojka - Informativa.ba

Kako donose novogodišnje odluke – Bik, Djevica i Jarac!

Zemljani znakovi (Bik, Djevica, Jarac) nemaju problema sa prepoznavanjem svojih potreba i želja. Kada osjetite da je pravo vrijeme za nove stvari, u vašem srcu počinju sazrijevati ideje i planovi koji tek nakon dobrog preispitivanja postaju odluke.

Volite svoje odluke zapisati, a to je najvažnije Djevici, koja se i inače lakše snalazi pomoću raznih spiskova. Vaše su odluke uvijek u dosegu vaših mogućnosti i nikad se nećete spotaknuti o detalj koji ste prevideli. U stvarnosti odluke sprovodite sa strastvenom upornošću. Treba sebi da si dopustite da vaše odluke budu veće i hrabrije, da budu izazov koji će vas dodatno motivisati.

Jarac je najambiciozniji u svojim odlukama, a odustaje samo ponekad, i to od odluka koje su proizašle iz osjećaja obaveze, a ne iz njegovog srca. Jarac se često zaplete u pretjeranu analizu nakon što su odluke već donesene, pa je to može učiniti nesigurnom. Zbog toga može propustiti pravi trenutak za djelovanje i odustati kako bi pričekala novu priliku.

Kada se jednom usmjeri u ostvarivanje svoje odluke, Bik je nezaustavljiv. Nema naknadnog promišljanja o tome je li odluka dobra ili nije. Odustaje od odluke samo ako procijeni da će njeno provođenje ozbiljno dovesti u pitanje njegovo slobodno vrijeme i prepuštanje svemu onome što za njega znači užitak, prenosi “Sensa“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh