Svaštara

Horoskop za vikend: Očekuje vas slava, uspjeh i sjaj (do 30. novembra 2020. godine)

Horoskop za vikend od 27. do 30. novembra 2020. godine!

Horoskop - Srbijadanas.com

Pored Mjeseca koji je jako važan, još neke planete će imati podržavajuće aspekte za sve što budete poželjeli da započnete ili da uspješno završite. Najljepši dio nedelje je u petak kada se na nebu Sunce osmjehuje Jupiteru (Sunce se*stil Jupiter) a Merkur Marsu (Merkur se*stil Mars), što nagovješatva slavu, uspjeh i sjaj. Tu će biti i neplaniranih putovanja, mnoštvo uspješnih susreta, novih poznanstava i kontakata, novih poslovnih ponuda, ali i opuštanja.

Nema tih poslova sa Jupiterom koji se obavljaju u napetoj i striktno poslovnoj atmosferi, posebno ako je Jupiter u svom znaku, znaku avaturizma i neobičnih, naizgled slučajnih događaja. Merkur sa Marsom, a potom i sa Uranom (Merkur se*stil Uran) daje neviđenu sposobnost govora, oštroumnost, pronicljivost i mnoštvo inovativnih ideja koje možete uspješno prezentovati. Svaki vaš prijedlog, svaka inicijativa biće usvojena, a sa nadoknadom ćete biti i više nego zadovoljni.

Zato se potrudite da ove lijepe dane i aspekte koji vas u velikoj mjeri podržavaju, iskoristite. Kada je put u pitanju, ne razmišljajte, ma koliko to izgledalo previše stresno i neostvarivo, uspjet ćete a poslovni put će biti i više nego isplativ. Bićete iznenađeni uspjehom, a pored poslovnih obaveza biće i interesantnih emotivnih susreta koji mogu prilično uveseliti ne samo put, već i cijelu nedjelju.

Tokom ovih dana uspjeha prati vas Mjesec u znaku Ovna, obezbjeđujući neophodnu snagu, energiju i ambiciju za ostvarenje neobičnih prijedloga i njihovu realizaciju. Takmičarski duh (Mjesec u Ovnu) uvijek ima potrebu da savlada postavljene ciljeve i po mogućstvu bude prvi i najuspješniji u tome.

Posljednjeg dana sedmice, Merkur će utihnuti. Kao da se ispričao prethodnih dana i sada više nema ni glasa ni želje da išta više prozbori. Ulazak Merkura u znak Riba za neke je idealan, jer su navikli na neobične razgovore ili tišinu, ali za mnoge će to biti pomalo čudna komunikacija i susreti.

Nije ovo vrijeme za planove jer ćete biti isuviše pod uticajem emocija i okoline. Kako se sa Merkurom ne mijenja samo način govora već i način razmišljanja, nemojte u narednom period pričati o velikim planovima i poslovima. Bićete nježni i preosjetljivi pa je nabolje da ispratite prirodu i što više vremena provodite sa onima koji su vam bliski ili jednostavno u sebi. Šetajte, odmarajte, spavajte, čitajte. U ovom periodu možete mnoge stvari saznati kroz tišinu i osamu. Uživajte i u onom dijelu gdje kroz tišinu i unutrašnje razgovore upoznajete sebe, prenosi “Profesionalna astrologija“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh