Svaštara

Za njih pravila ne važe: NAJRAZUZDANIJI znaci Zodijaka

Njima ni pravila ni granice ne znače ama baš ništa.

Žena - Banjalucanke.com

Kako piše Your Tango, za ove horoskopske znakove pravila ne vrijede.

Blizanci

Razuzdani Blizanci žive za adrenalin koji donosi kršenje pravila i prelaženje strogih granica. Oni obožavaju da testiraju svoje mogućnosti i ponekad sebe dovode čak i u velike opasnosti, mada iz toga ne nauče baš ništa.

Lav

Za Lavove kršenje tuđih pravila i prelaženje granica znači – rast i prelaženje preko strahova, odn. jačanje vlastitog duha. Oni uživaju u izazovima i zamjeni ustaljenih pravila vlastitim.

Strijelac

Strijelci obožavaju nova iskustva i promjene. Oni vole da pomjeraju granice kako bi osjetili nalet energije i širili svoje vidike. Mrze pasivnost i ljude koji se slijepo drže pravila.

Ovan

Ovnovi, poput Lavova, ne vole tuđa pravila. Oni smatraju da su njihova pravila i njihove namjere uvijek bolje pa to i sprovode u djelo. Skloni su rizikovanju i često se odlučuju na stvari koje ih plaše, jer obožavaju izazove i niko ih u tome ne može spriječiti, prenosi “Krstarica“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh