Svaštara

VILA OD 4,5 MILIONA, ŽELJKO MITROVIĆ KUPIO NAJSKUPLJU KUĆU U SRBIJI: Kad vidite OVE DETALJE NEĆE VAM BITI DOBRO

Najskuplja kuća u 2019. godini, koja je promijenila vlasnika za 4,5 miliona evra, nalazi se u naselju Dedinje u Užičkoj ulici. Kako je objavio portal Nova.rs, kuću su kupili vlasnik TV Pink i njegova supruga, Željko i Milica Mitrović.

glossy

“Najskuplja nekretnina u Srbiji, prodata u prošloj godini, prema izveštaju Republičkog geodetskog zavoda, bila je kuća na Dedinju, u Užičkoj ulici. Kuća je prodata za četiri i po miliona evra”, objelodanio je nedavno Republički geodetski zavod u svom redovnom izveštaju, konstatujući da “ova ulica, koja decenijama važi za simbol moći, bogatstva i uticaja, očigledno i dalje predstavlja jednu od najatraktivnijih lokacija u Beogradu”.
.
Prodata nekretnina se sastoji od tri celine. Kako RGZ navodi u svom izveštaju, riječ je o tri kuće, ukupne površine zemljišta pod objektima 493 kvadrata. Okućnica, odnosno parcela, je površine 5.118 kvadrata. Sve tri nekretnine su prizemne.

Najveća kuća ima 327 kvadrata, dok su preostale dvije površine od 114, odnosno 52 kvadratna metra, navodi se u RGZ Izveštaju sa tržišta nepokretnosti za 2019. godinu, prenosi Nova.rs.

Pretragom javnog registra eKatastar, nova.rs je pronašla nekretninu koja u potpunosti odgovara navedenim podacima. Cijela površina se vodi kao porodična stambena zgrada – zajednička imovina supružnika, u privatnoj svojini Milice i Željka Mitrovića.

Mediji su u ranie ovu kuću dovodili u vezu sa biznismenom Stankom Subotićem Canetom. Međutim, prema tim navodima, njegova vila u Užičkoj prostirala se na 280 kvadrata, a Mitrovićeva kuća je površine od 327 kvadrata. Kućni broj je – isti.

“Ako pogledate smao jednu komponentu, zaista nemate uvid u celu sliku”, rekao je dr Kroti.

On i njegove kolege otkrili su da su antitela izdržljiva, sa umerenim padom šest do osam meseci posle infekcije, iako je među učesnicima bilo i do 200 puta razlike u nivoima antitela. T ćelije su pokazale samo lagano, sporo propadanje u telu, dok su B ćelije rasle – neočekivano otkriće koje istraživači ne mogu sasvim da objasne.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh