Svaštara

Kratak mjesečni horoskop za decembar 2020. godine: Stiže nam najljepša energija ljubavi

Mjesečni horoskop za decembar – platonske ljubavi, uspomene i krupni koraci ka budućnosti!

Žena s kapom - Wallhaven.cc

U srijedu, 1. decembra Merkur ulazi u znak Strijelca i donosi nam snažnu energiju optimizma. Sa druge strane, Venera pojačava dobre duhove ljubavi i podstiče nas da se zabavimo i zaboravimo brige, teške misli i izazove. Moguće je da ćete dane provoditi u meditaciji, slušanju muzike, dugim razgovorima telefonom sa prijateljima ili simpatijom. Srca će biti otvorena, a kreativne duše cvjetaju. Slobodne može očekivati lijepo poznanstvo i ljubav koja nas podsjeća na mladalačku zaljubljenost. Oni koji su u vezama ima će snažnu konekciju sa partnerom, prenosi “Lovesensa“.

Posljednja četvrt Mjeseca 8. decembra poziva vas da ponovo razmislite o planovima i obavezama. Sunce u Strijelcu nas testira i podstiče da se oslobodimo svih neefikasnih ideja i odnosa. Ne budite zabrinuti – novi poslovni projekti i srodne duše ispunit će vašu prazninu. Osluškujte šta vam govore vaši instikti – napravite pauzu i iskoristite svaki trenutak za odmor i opuštanje.

Pomračenje Mjeseca i Sunca (od 14. decembra) aktiviraju nove mogućnosti i podstiču na važne poduhvate. Izdvojite nekoliko minuta svakog dana za meditaciju i povezivanje sa vlasitim umom i dušom. Zimska ravnodnevica je takođe važan dan u decembru mjesecu. U tom trenutku se okrećemo ka budućnosti, maštamo, vizualizujemo i preduzimamo važne poteze za ostvarenje želja.

Poravnanje Merkura i Sunca sa Uranom donosi nam snažnu energiju i priprema nas za nadolazeću prazničnu atmosferu. Malo čarolije donijeće vam veliko olakšanje u ovim danima. Imat ćete osjećaj da će početak 2021. godine sve promijeniti – loše stvari će nestati, a otvorit će se vrata jednostavnog i lagodnog života. Iako znamo da neće sve biti tako harmonično – nastavite da vjerujete i maštate. Čuda su moguća samo ako u njih zaista povjerujemo.

Pun Mjesec 30. decembra u znaku Raka učinit će da budemo sentimentalni. Podsjetit ćemo se nekih lijepih starih vremena, ali moguća je i tuga zbog ljudi koji nisu više našem životu.

Ali, na dan dočeka Nove godine očekuje nas dobro raspoloženje i energija ljubavi. Budite nježni prema sebi!

Sretna Nova godina!


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh