Svaštara

Maja Šuput: Dan koji nam je promijenio život. Ruke su mi se tresle, Nenad je plakao

MAJA ŠUPUT je u 21. tjednu trudnoće, a sada je odlučila otkriti svojim fanovima kako je suprugu, Nenadu Tatarinovu, priopćila da će postati otac.

Naime, pjevačica je na svom Instagram profilu objavila fotografiju koja je nastala u srpnju, a na kojoj je zadignula bijelu majicu te crvenim ružem na trbuhu napisala “beba”.

“Dan koji nam je promijenio život. To jutro saznala sam da sam trudna i od apsolutnog šoka, uzbuđenja i jednog potpuno neopisivog stanja uma jedino što sam uspjela na brzinu jest nacrtati ovu mega likovnu umjetnost na trbuhu da tako priopćim mužu da će postati otac. Toliko su mi se ruke tresle da nisam uspjela stisnuti “rec” kad je ušao iako sam mobitel postavila na pravo mjesto… Njegovu zbunjenu facu nikada neću zaboraviti, samo je uspio nakon nekoliko trenutaka reći BEBA???? I počeo plakati. Onda smo se malo plakali u duetu”, napisala je pjevačica.

https://www.instagram.com/p/CH0dAcTFJ4v/?utm_source=ig_embed

Brojni fanovi su čestitali u komentarima budućim roditeljima, a Maja ne krije sreću što će postati majka. U listopadu je objavila da je trudna, a kako je kazala u intervjuu za Index, beba je odabrala idealan trenutak za dolazak.

“Ovo je sjajno za trudnoću jer posla nema. Ne znam kako bi to bilo da sam svaki dan u drugom gradu i pjevam do zore”, rekla je i dodala da je jedva dočekala da prođu prva tri mjeseca trudnoće pa da svima obznani sretnu vijest.

https://www.instagram.com/p/CHfD9ayFydX/


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh